Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 30 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

La Casa de Papel, After Life en meer: de machtige april line-up van Netflix

Het zijn zware tijden en in zware tijden grijpen we, zeker anno 2020, al snel naar onze rotsen in de branding: de streamingdiensten. Nooit eerder was het zo’n goed moment om series te bingen en films erdoorheen te branden. En met de machtige line-up die Netflix je in april biedt, gaat dat ontzettend goed lukken.

Op Instagram maakt Netflix namelijk de line-up van april bekend. Niet alleen voor de Nederlandse gebruikers, maar ook voor onze vrienden in België. Er is in beide landen een hoop te zien en in dit geval ook een heel hoop goeds. Waaronder het nieuwe seizoen van La Casa de Papel.

Netflix machtig met La Casa de Papel en After Life

April heeft wat dat betreft veel moois te bieden voor mensen met een account op Netflix. Want naast de komst van La Casa de Papel, is er uiteraard nog heel veel meer te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van het tweede seizoen van After Life. De komedieserie met Ricky Gervais ging vorig jaar van start en wist ontzettend lekker te scoren op de streamingdienst. Dusdanig goed dat we ons nu dus op kunnen maken voor een tweede seizoen.

Daarbij zien we ook een van de betere films van het afgelopen jaar verschijnen: Once Upon a Time in Hollywood. De film van Quintin Tarantino met Leonardo di Caprio en Brad Pitt was een regelrechte hit. Het zorgde zelfs voor de eerste Oscar ooit voor Brad Pitt.

Maar zoals je hierboven ziet kunnen we ons ook opmaken voor de keiharde sitcomhit Community (seizoen 1 tot en met 6), het tweede seizoen van Sunderland T’ill I Die en The Mummy.

In België verschilt er hier en daar nog wat qua line-up. Zo zien we daar bijvoorbeeld ook Pokémon Sun & Moon verschijnen op Netflix en wordt Community niet toegevoegd. Daar tegenover kunnen onze Belgische vrienden wel aan de haal gaan met de film Meet Joe Black.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
La Casa de Papel, After Life en meer: de machtige april line-up van Netflix
Sluiten