Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 12 jul 2018

Netflix onthult betoverende animatie-serie van maker Avatar: The Last Airbender

We hebben fantastisch Netflix-nieuws voor je. Ken je Avatar nog? Dan hebben we het niet over de 3D-film van James Cameron, maar de voortreffelijke animatie-serie die vroeger op Nickelodeon werd uitgezonden. Nostalgisch toch?

Netflix The Dragon Prince

De schrijver van Avatar: The Last Airbender, zoals de serie volledig heette, komt met een nieuwe serie naar Netflix. The Dragon Prince. De animatie-serie is ontwikkeld in samenwerking met Justin Richmond, die aan het roer stond van de geprezen Uncharted-games op de Playstation 3.

Samen richtten ze een nieuwe studio op, Wonderstorm. The Dragon Prince volgt een drietal jonge helden in een fantasy-land waar een oorlog woedt. Het merkwaardige trio bestaat uit twee menselijke prinsen, en de elf-huurmoordenaar die ze moet vermoorden. Kunnen ze de vrede bewerkstelligen?

The Dragon Prince Avatar Netflix

Het talent dat aan deze show verbonden is, maakt The Dragon Prince al zeer interessant. Nu Netflix ook een officiële poster heeft onthuld, zijn we echter al helemaal enthousiast. De tekenstijl ziet er namelijk voortreffelijk uit, met schitterende kleuren en een unieke stijl.

Helaas is er voorlopig nog geen trailer beschikbaar, al komt daar wellicht over iets meer dan een week verandering in. Tijdens San Diego Comic-Con, op 21 juli, is er namelijk een panel waarbij een sneak peek is beloofd. Wie weet kunnen we dan op een trailer rekenen!

In de tussentijd kun je deze series en films nog snel checken op de streamingdienst. Ze gaan namelijk allemaal in de komende weken verdwijnen!

Reageer op artikel:
Netflix onthult betoverende animatie-serie van maker Avatar: The Last Airbender
Sluiten