Ilona Braam
Ilona Braam Digital - Legacy 24 mrt 2019

Na Black Mirror: Bandersnatch kunnen ook je kids interactief aan de slag op Netflix

Het is alweer een tijdje geleden dat Black Mirror fans door Netflix werden verrast met de interactieve Bandersnatch film. Netflix beloofde toen al met meer interactieve content te komen en de streamingdienst bewijst nu daar inderdaad mee bezig te zijn geweest. Deze keer wordt het niet gruwelen met technologie, maar kunnen je kids binnenkort aan de slag met de animatieserie Battle Kitty.

Interactieve Netflix serie voor jonge kijkers

In Battle Kitty draait het om een strijdvaardig kitten dat alle monsters op Battle Island moet verslaan om uiteindelijk bekroond te worden tot kampioen. Dat gaat natuurlijk niet zonder de nodige problemen en om Battle Kitty bij te staan kunnen de jonge kijkers meehelpen door keuzes te maken. Elke beslissing opent weer de weg naar nieuwe paden en voegt verschillende lagen toe aan het verhaal. Door deze keuzes word je als kijker deel van het verhaal en heb je uiteindelijk ook invloed op hoe de serie eindigt.

Netflix Battle Kitty

Inspirerende en verrassende show

De maker van Battle Kitty is niemand minder dan Matt Layzell, welke ook verantwoordelijk is voor de animaties in The Amazing World of Gumball. Het Battle Kitty karakter werd al eerder via Instagram geïntroduceerd als personage in The Adventures of Kitty & Orc. Nu komt de kitty dus ook naar Netflix volgens de Netflix vice president van familie en kinderseries Melissa Cobb zou het een inspirerende en verrassende show worden vol met humor.

Het is niet de eerste keer dat Netflix met iets interactiefs aan komt zetten voor kinderen. Eerder was er ook al een show met Puss in Boots van Shrek waarmee kinderen interactief aan de slag konden. Het wordt ook niet de laatste interactieve show die we van de streamingdienst kunnen verwachten. Zo is Netflix op het moment ook bezig met de interactieve survival-serie You vs. Wild met Bear Grylls.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

slashgear

Reageer op artikel:
Na Black Mirror: Bandersnatch kunnen ook je kids interactief aan de slag op Netflix
Sluiten