Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 13 jan 2018

Dit is volgens kenners misschien wel de beste serie op Netflix

Het nieuwe jaar is nog geen twee weken oud en volgens critici hebben we de beste serie van 2018 nu al te pakken. The End of the F**king World kwam behoorlijk uit het niets, maar is inmiddels al één van de meest succesvolle Netflix-series. Blijkbaar zijn er veel liefhebbers van donkere humor, want met een Rotten Tomatoes score van honderd procent is dit de hoogste scorende serie van dit moment.

The End of the F**cking World

Briljant, hilarisch en een tikkeltje verontrustend. Dat is volgens de recensenten de beste manier om The End of the F**king World samen te vatten. Nog geen enkele criticaster heeft de show als rotten beoordeeld en ook het publiek is lyrisch. Met een gemiddelde score van 4,7 uit 5 en een 95 procent rating is dit één van de best scorende Netflix-content ooit.

Ook bij de streaming gigant zelf raken ze niet uitgepraat over hun nieuwste succesnummer. Reed Hastings is de CEO van Netflix en een groot liefhebber van The End of the F**king World. Zo noemde hij de serie: “De meest boeiende, verslavende en originele serie sinds lange tijd. Dit is natuurlijk een beetje voor eigen parochie preken, maar zijn enthousiasme is zeker te begrijpen.
Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Snelle Netflix binge

Mocht je de serie nog niet gezien hebben, dan moet je dat zeker nog gaan doen. Veel van je tijd kost het niet, want de The End of the F**king World bestaat uit maar acht afleveringen van rond de twintig minuten. Om dit in perspectief te plaatsen: Star Wars: The Last Jedi duurt langer dan deze hele serie. Met één avondje bingen ben je er al doorheen. Er is dus eigenlijk geen excuses om deze donkere komedie niet te gaan kijken. Check ook de Netflix Originals die allemaal dit jaar nog een nieuw seizoen krijgen!

Reageer op artikel:
Dit is volgens kenners misschien wel de beste serie op Netflix
Sluiten