Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 17 sep 2018

Binnenkort op Netflix: deze 7 topseries en films moet je checken

Elke week voegt Netflix weer nieuwe films, documentaires en series aan zijn aanbod toe. Ook deze weken is het weer flink raak, we zetten zeven aankomende toppers voor je op een rijtje.

Binnenkort op Netflix: Rings – 21 september

Een groep van studenten probeert de sinistere geheimen achter een beruchte video te ontcijferen. De videoband vermoordt naar verluidt iedereen die ernaar kijkt, binnen zeven dagen.

Maniac – 21 september

Twee patiënten worstelen met hun levens. Ze worden met elkaar in contact gebracht door een dokter die ze gebruikt voor een revolutionair experiment. Een stukje mind-bending science-fiction met een bizarre cast en crew. De miniserie gaat van de middeleeuwen naar de verre toekomst, dus bereid je voor op een achtbaanrit.

Dragon Pilot: Hisone & Masotan seizoen 1 – 21 september

Vanuit het niks heeft Netflix deze serie aangekondigd. Check de trailer, en je snapt meteen waarom iedereen spontaan fan is. In deze schitterend vormgegeven Japanse serie worden draken gebruikt om oorlog te voeren. Hisone Amakasu is nog een groentje, maar wordt toch in het heetst van de strijd ingezet.

Nappily Ever After – 21 september

Trek in een stukje sentimentele romantische drama? Dan ben je bij Nappily Ever After op 21 september aan het juiste adres. Wanneer een perfectionistische executive van een reclamebureau gedumpt wordt, gaat ze op reis om zichzelf terug te vinden in de chaos van haar leven. Een bekend recept en concept, maar het blijft heerlijk wegkijkmateriaal!

Jack Whitehall: Travels with my Father seizoen 2 – 28 september

De Britse comedian Jack Whitehall ging een paar jaar geleden met zijn vader de wereld rondreizen, met camera’s in hun kielzog. Het resultaat was een even aandoenlijke als hilarische serie aan reisdocumentaires. Het eindresultaat was zo succesvol, dat Whitehall en zijn wereldvreemde vader opnieuw op reis zijn gegaan. Aanrader!

Hold the Dark – 28 september

In de grimmige winter jaagt een naturalist op wolven die een lokaal jongetje hebben vermoord. Al snel stuit hij echter op een bloederig mysterie, waarbij hij Alaska op een nieuwe manier leert kennen. Hopelijk weet Hope the Dark te bekoren, want Netflix kan absoluut een goede film gebruiken.

Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi  – 21 september

Disney komt volgend jaar met zijn eigen streamingdienst, maar voorlopig kun je hun films gewoon nog op Netflix checken. Zo staat Coco er bijvoorbeeld sinds vorige week op, en vanaf 21 september kun je ook aan de slag met Star Wars: The Last Jedi. Lang niet iedereen is er fan van, maar The Last Jedi is absoluut het checken waard. Al was het maar voor de spectaculaire actiescènes.

?Lees ook: Waarom heeft Netflix echt de review feature weggehaald?

Reageer op artikel:
Binnenkort op Netflix: deze 7 topseries en films moet je checken
Sluiten