Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 18 januari 2018

Netflix Nederland heeft een mooie verrassing voor fans van superheldenseries

Goed nieuws voor fans van superheldenfilms en series. Naast het huidige aanbod aan films en series van Marvel komt er binnenkort ook een toffe serie van DC naar Netflix: Black Lightning. Het is de eerste superheld van DC met een donkere huidskleur die zijn eigen film of serie krijgt. De fictieve held gaat al even mee. Al in 1977 werd hij geïntroduceerd. 

Black Lightning en andere series naar Netflix

De afgelopen decennia hebben we weinig over hem gehoord, maar DC brengt Black Lightning nu groots terug. De serie staat los van andere series van DC, zoals Arrow, The Flash en Legends of Tommorow. Een aantal van die titels zijn ook op Netflix te vinden. Die hoef je dus niet gecheckt te hebben om Black Lightning te kunnen waarderen.

Black Lightning Netflix

De serie gaat nog deze maand in Amerika van start. Vanwege een mooie deal tussen Netflix en The CW kunnen wij ook meegenieten. Vanaf 23 januari komen er wekelijks nieuwe afleveringen van Black Lightning naar Netflix. Ook nieuwe afleveringen van Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tommorow worden wekelijks geserveerd.

Wekelijks feest

Voor superheldenfans is er binnenkort dus een hoop te genieten! Het is even wennen dat je niet alle seizoenen in een keer kunt checken, maar in ruil daarvoor hoef je minder lang te wachten. Het eerste seizoen van Black Lightning bestaat overigens uit 13 afleveringen, die elk een week na Amerika naar de streamingdienst komen. Daarmee ben je dus tot medio april dit jaar nog zoet.

Jefferson Pierce maakte furore als Black Lightning, maar besloot te stoppen. Na negen jaar merkt hij dat het grote gevolgen heeft voor zijn omgeving. Dat is waar de nieuwe serie begint. We zien hoe de door Cress Williams gespeelde superheld terug komt uit zijn pensioen. Kan hij de criminaliteit en corruptie in zijn omgeving terugdringen en zijn familie redden? Op 23 januari kom je erachter! Check ook deze toffe nieuwe Netflix-serie voor fans van Game of Thrones.

Reageer op artikel:
Netflix Nederland heeft een mooie verrassing voor fans van superheldenseries
Sluiten