Mark Hofman
Mark Hofman Tech 15 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix dropt trailer en releasedatum voor Black Mirror seizoen 5

Het vijfde seizoen van Black Mirror staat op ons te wachten. Eerder vandaag zagen we een First Look teaser waarin er gericht werd op Marvel en DC, wat ervoor zorgde dat de hype weer een flink stuk groter werd. Netflix haakt in op de hype en lanceert zowel de releasedatum als de eerste trailer van het vijfde seizoen. 

Netflix lanceert trailer en releasedatum Black Mirror seizoen 5

Het vijfde seizoen van Black Mirror is een feit. Waar sommige fans van de serie dachten dat Bandersnatch, de interactieve film die eind vorig jaar verscheen, het vijfde seizoen was lijkt dat niet het geval te zijn. Het vijfde seizoen komt eraan en eerder vandaag schreven we over de eerste teaser. Entertainment Weekly deelde de eerste foto van Black Mirror seizoen vijf waarin we Anothy Mackie en Yahya Abdul-Mateen II te zien waren. Maker Charlie Brooker definieerde het als “de Marvel en DC cross-over die niemand verwacht”. De hype werd weer een stuk groter en Netflix haakt daar vervolgens op aan.

De streamingdienst heeft de eerste trailer van de serie naar buiten gebracht. Net zoals bij de voorgaande seizoenen is ook het vijfde deel verdeeld in verschillende verhalen. Ze hebben niets met elkaar te maken, maar gaan wel allemaal over hetzelfde: de problemen die technologie (nu en in de toekomst) kan zijn voor de maatschappij. In de eerste trailer zien we een aantal stukken van deze verhalen en krijgen we ook een flinke lading aan bekende bekkies te zien. Zo zien we onder andere Topher Grace, Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Beharie en Miley Cyrus voorbij komen.

Check de trailer hieronder:

Het blijft uiteraard niet bij de trailer alleen. Wie bovenstaande beelden heeft bekeken zal inmiddels ook weten wanneer de serie het daglicht ziet. Netflix heeft de releasedatum in de trailer gezet en die luidt 5 juni 2019. Kortom: volgende maand krijgen we een volledig nieuw seizoen te zien van de populaire serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix dropt trailer en releasedatum voor Black Mirror seizoen 5
Sluiten