Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 14 feb 2019

Geweldig nieuws voor Breaking Bad fans op Netflix!

Breaking Bad behoort misschien wel tot een van de beste series aller tijden en is een echte goudmijn voor Netflix. Het verhaal van Walter White is immens populair, maar wel al enige tijd voorzien van een einde. De geruchten rondom een nieuwe film zorgen ervoor dat de hype weer helemaal terug is en fans op Netflix kunnen waarschijnlijk goed nieuws verwachten. Keert Breaking Bad terug op het platform?

Breaking Bad terug op Netflix?

Als de geruchten waar zijn, keert Breaking Bad onder andere terug op Netflix. De streamingdienst kan zichzelf gelukkig wensen met de immens populaire serie op het platform. Het lijkt in de afgelopen jaren echt een goudmijn te zijn geweest voor Netflix en een nieuwe film zou deze goudmijn nog iets rijker kunnen maken. Iets wat, volgens The Hollywood Reporter, ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Een Breaking Bad film, met Aaron Paul als Jesse Pinkman in de hoofdrol, zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Volgens bronnen van The Hollywood Reporter komt de film er daadwerkelijk en zal deze, onder andere, te zien zijn op Netflix. Daarnaast gaan er geluiden dat ook AMC aan de haal zou gaan met het vervolg op de populaire serie. Dit zijn geruchten die eerdere informatie over een twee uur durende Breaking Bad film, met Vince Gilligan aan het roer, aanvullen.

Jesse Pinkman Netflix Breaking Bad

Tijdens een interview in The Dan Patrick Show liet Bryan Cranston, de man die Walter White speelde in de serie, weten dat de film daadwerkelijk gemaakt wordt. Sindsdien is het enthousiasme bij de fans immens aanwezig en beginnen ontwikkelingen rondom het verhaal de aandacht te trekken.

Wat krijgen we te zien?

Aaron Paul zal, zo goed als zeker, de rol van Jesse Pinkman weer oppakken in de film. Gezien het feit dat dit verhaal na de gebeurtenissen van de serie afspeelt, is de kans heel klein dat we Walter White te zien krijgen. Wel is de kans op andere bekende gezichten bijzonder groot. De laatste keer dat we Jesse Pinkman zagen, was hij bezig met een ontsnappingspoging van een gang vol Nazi’s. Een nieuw verhaal dat alleen in handen ligt van Vince Gilligan, maar ook van Melissa Bernstein en Mark Johson. De twee mensen hebben Gilligan bijgestaan bij de productie van zowel Breaking Bad als bij Better Call Saul.

Breaking Bad film Greenbriar

Netflix heeft, volgens de bron, de eerste rechten op de film. Later zal deze dan ook uitgezonden worden op AMC, een Amerikaanse televisiezender. Wanneer we de eerste beelden gaan zien en we de gehele film kunnen verwachten, is op dit moment nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Geweldig nieuws voor Breaking Bad fans op Netflix!
Sluiten