Daniel Koster
Daniel Koster Culture 7 feb 2017

Met Netflix Categories vind je alle verborgen Netflix-categorieën én meer

Als je nog steeds niet weet dat Netflix een bende geheime categorieën kent, dan heb je écht onder een steen geleefd. Maar die categorieën uitpluizen, dat is weer een ander verhaal. Dan moet je op allerlei geheime codes gaan zoeken enzo #vermoeiend! Dat is met Netflix Categories verleden tijd.

En dat is niet het enige dat-ie doet. Maar wacht, laten we bij het begin beginnen. Netflix Categories werkt gemakkelijk en snel. Wanneer jij ‘m aan je browser toevoegt zul je rechtsbovenin een knop verschijnen. Klik hierop en je krijgt een lijst met categorieën te zien.

Netflix Categories

Geen geheime categorieën meer

Ja, dit zijn de (geheime) categorieën die Netflix kent. Je kunt deze categorieën vervolgens doorzoeken en zelfs zoeken op een trefwoord. Zo kun jij het onderste uit de (Netflix)kan halen. Vind je een categorie waar je fan van bent? Tik dan op het hartje en je vindt ‘m vervolgens bovenaan je categorielijst terug. Handig!

Netflix Categories

Netflix Categories is meer dan dat!

Je kunt de Netflix Categories-extensie hier downloaden. Wij vinden ‘m fijn werken, vooral omdat-ie ook werkt als je niet op Netflix bent. Zo bevind jij je met één muisklik op je favoriete Netflix-pagina. Kijk filmwereld, dit is waarom Netflix jullie grootste vijand én voorbeeld is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met Netflix Categories vind je alle verborgen Netflix-categorieën én meer
Sluiten