Ilona Braam
Ilona Braam Tech 1 mei 2018
Leestijd: 2 minuten

Netflix’s The Chalet is je volgende razend spannende binge

Het is een bekend begin van heel wat spannende boeken en films (helaas ook een paar hele slechte): een groep mensen is ergens van de buitenwereld afgesloten en uiteraard beginnen ze één voor één afgemaakt te worden. Als je in bent voor een spannende serie waarin dit gegeven centraal staat, is The Chalet op Netflix absoluut een aanrader.

Franse serie

De originele titel is Le Chalet en het is dan ook een Franse serie, welke zich afspeelt in de Franse Alpen. De serie bestaat uit zes delen, waarin het natuurlijk draait om de vraag wie de moordenaar dan wel niet is en wat hij of zij voor reden heeft om aan het moorden te slaan. Gelukkig gaat het hier (waarschijnlijk) niet om één of andere geteisterde geest, maar om een geheim uit een ver verleden.

The Chalet Netflix

Van huwelijk naar moordpartij

Manu en Adèle willen gaan trouwen in de Chalet des Glaces, waar Manu zijn jeugd heeft doorgebracht. Uiteraard komt een groep vrienden van vroeger daar ook weer terug om het huwelijk te vieren. Door middel van flashbacks komt je erachter dat er zich vroeger iets heeft afgespeeld, wat te maken moet hebben met de mysterieuze moorden. Wat een vrolijke viering zou moeten worden, verandert al snel in een strijd om te overleven terwijl een duister geheim langzaam maar zeker naar de oppervlakte komt drijven.

Op naar The Chalet seizoen 2

Als je wel eens een film of serie hebt bekeken, weet je natuurlijk dat je nooit met een groep mensen naar een afgelegen plek moet afreizen. Helaas hebben de mensen in The Chalet niet goed opgelet en raken ze verstrikt in een dodelijk kat-en-muis spelletje. Jammer voor hun, maar het zorgt wel voor uren aan vermaak voor ons. Seizoen 1 van de spannende thrillerserie kun je nu helemaal bingen op Netflix en hopelijk komt er natuurlijk nog een seizoen.

Hoewel het moorden van mensen (hopelijk) een ver van je bed show is, zeggen sommige mensen dat er in iedereen wel een moordenaar schuilt. In The Push laat illusionist en hypnotiseur Derren Brown zelfs zien hoe je onschuldige mensen kunt aansporen om een moord te plegen. Gelukkig is het maar een show en wordt niemand daadwerkelijk vermoord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix’s The Chalet is je volgende razend spannende binge
Sluiten