Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 02/10/2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in oktober 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om je Netflix-avonden in te delen. In oktober worden er weer toppers van series en films toegevoegd aan Netflix. Deze titels mag je absoluut niet missen.

Stranger Things seizoen 2

Je zult nog tot 27 oktober geduld moeten hebben, maar dan heb je ook wat. Het tweede seizoen van Stranger Things! Het eerste seizoen kwam vanuit het niks, maar wist razend snel de harten van het internet te veroveren. Blokkeer je agenda, vermijd sociale media en plan een heerlijk griezelig weekend in. De Duffer broers hebben ook het tweede seizoen op dezelfde authentieke manier aangepakt, dus hopelijk pakt het goed uit. Wat spoken Lucas, Dustin, Will en Eleven dit keer uit? Je ontdekt het op 27 oktober.

The Hateful Eight

Ook op het gebied van films heb je een hoop om naar uit te kijken. The Hateful Eight, de nieuwste van de nu al legendarische regisseur Quentin Tarantino, komt namelijk op 13 oktober naar Netflix. Het is verre van de meest populaire film van de regisseur, maar dat mag de pret niet drukken. Met een sterrencast en slick gefilmde actie-scenes kom je de avond wel door. En ach, anders kun je The Hateful Eight altijd nog aanzetten voor de fantastische soundtrack. Op naar 13 oktober!

Suburra seizoen 1

De Italiaanse maffia blijft een fascinerend onderwerp. Suburra vertelt het verhaal van drie jongeren die het helemaal willen gaan maken in de Roomse onderwereld. Dat blijkt lang niet zo makkelijk als ze dachten, want andere gangsters hebben absoluut geen trek in concurrentie. Deze Italiaanse serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2015. Op 6 oktober ontdek je met het eerste seizoen welke versie beter is. Spannend wordt het in ieder geval!

10 Cloverfield Lane

Naast The Hateful Eight komt er deze maand nog een mooie blockbuster naar Netflix: 10 Cloverfield Lane. Een jonge vrouw wordt wakker na een auto-ongeluk. Er is alleen een probleempje: ze zit in een kelder, waar ze niet uitgelaten wordt. Haar ontvoerder is er heilig van overtuigd dat hij haar heeft gered van een chemische wereldramp. Hij denkt dat de buitenwereld onbewoonbaar is. Hoe kan ze het tegendeel bewijzen? Dan Trachtenberg heeft opnieuw een pareltje afgeleverd. 10 Cloverfield Lane is vanaf 27 oktober op de streamingdienst te bewonderen.

Een jonge vrouw wordt wakker na een ernstig auto-ongeluk. Ze bevindt zich in een kelder en vreest dat ze ontvoerd is. Maar haar ontvoerder – een zogenoemde Doomsday Prepper – beweert juist dat hij haar leven heeft gered van een gigantische chemische aanval en de buitenwereld onbewoonbaar is. Ze kan en wil dit niet geloven en vanaf dat moment staat haar leven in het teken van ontsnappen, ongeacht de verschrikkingen die haar buiten staan te wachten.

Mindhunter seizoen 1

Se7en, Fight Club, Gone Girl, The Social Network: David Fincher heeft de afgelopen decennia een flink aantal topfilms afgeleverd. Men was dan ook uitzinnig toen werd bekend gemaakt dat hij een Netflix-serie ging produceren. Op 13 oktober is het dan eindelijk zover.

Dan komt Mindhunter seizoen 1 naar de streamingdienst, gebaseerd op het gelijknamige boek over hoe seriemoordenaars te werk gaan. De serie speelt zich af in 1979 en gaat over twee FBI-agenten die gevangen seriemoordenaars interviewen, om zo erachter te komen hoe seriemoordenaars denken. Kunnen ze zo hun huidige zaken oplossen?  Op 13 oktober komen we daarachter.

Mindhunter Netflix seizoen oktober

Vorige maand op Netflix

Ook september bood een aantal onmisbare titels op Netflix, die je vanwege het overwegend mooie weer of je vakantie waarschijnlijk niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook ons lijstje met de vijf beste science-fiction films die je op de streamingdienst kunt vinden.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in oktober 2017 niet mag missen
Sluiten