Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Home 31 aug 2017

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in september 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om je agenda te vullen. Hoe gaan we onze bingewatchsessies deze maand indelen? In september worden er weer parels van series en films toegevoegd aan Netflix. Deze titels mag je absoluut niet missen.

Star Trek: Discovery seizoen 1

Yes! Na maanden aan uitstel is het vanaf 25 september dan eindelijk zover: het eerste seizoen van Star Trek: Discovery komt naar Netflix. De verwachtingen zijn hooggespannen en de eerste reviews zijn zeer positief. De science-fiction serie speelt zich af in 2285. Het gaat dus om een prequel van de klassieke Star Trek-serie. Kan de franchise anno 2017 nog verrassen?

Narcos seizoen 3

Over binge-watchen gesproken: ook Narcos gaat in september weer verder. Je kunt het alvast afstrepen in je agenda, want al vanaf 1 september kun je beginnen met het derde seizoen. Ook zonder Pablo Escobar is er genoeg te beleven. DEA agent Javier Peña neemt het op tegen het beruchte Cali Cartel. Kan hij korte metten maken met de Colombiaanse drugsmaffia?

Twilight Saga

Je zou bijna vergeten dat er ook films op Netflix staan. Vanaf 1 september komen alle films uit de Twilight Saga naar de streamingdienst. Nu mag jij beslissen of dat reden tot huilen of een vreugdedansje is. Waren de films met Kristen Stewart en Robert Pattinson echt zo slecht? Alternatief voor de haters: vanaf 1 september staat ook de filmklassieker Midnight Cowboy op Netflix.

Bojack Horseman seizoen 4

Vanaf 8 september is Bojack Horseman terug! De tekenfilmserie is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware culthit. Kan het paard het dit keer gaan maken in Hollywood? Dat blijft de vraag. Ondertussen voedt hij een aantal weeskinderen op. Dat klinkt net zo bizar als het is, dus laat je verrassen op 8 september.

The Walking Dead seizoen 7

Waarschijnlijk bestaat 90% van de inbox van Netflix uit fans die vragen wanneer het zevende seizoen van The Walking Dead online komt. We hebben het antwoord voor je: 15 september. Wat gaan Rick en zijn groep dit keer doen om te overleven? Het nieuwe seizoen maakt een hoop goed na een zwak zesde seizoen, dus plan maar een flinke binge-avond in!

 

Vorige maand op Netflix

Ook augustus bood een aantal onmisbare titels op Netflix, die je vanwege het overwegend mooie weer of je vakantie waarschijnlijk niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook ons lijstje met de vijf beste science-fiction films die je op de streamingdienst kunt vinden.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in september 2017 niet mag missen
Sluiten