Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 19 dec 2018

Netflix heeft goed nieuws voor fans van Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina doet het blijkbaar erg goed op Netflix. Het beloofde tweede seizoen is nog niet eens gearriveerd, maar toch heeft de streamingdienst al een derde aangekondigd. En een vierde.

Netflix Original Chilling Adventures of Sabrina

Het tweede seizoen gaat uit 10 afleveringen bestaan. Het derde en vierde seizoen gaan uit 16 afleveringen bestaan, in totaal. Waarschijnlijk hebben we het dan dus over twee keer acht afleveringen.

Netflix heeft in ieder geval vertrouwen in de serie, zo blijkt. Het goede nieuws werd op Twitter gebracht door Salem, de schattige kat uit het eerste seizoen. Aanvankelijk bestelde het bedrijf 20 afleveringen voor de eerste twee seizoenen, dus het huidige plan is een kleine downgrade. De garantie van twee extra seizoenen maakt dat echter meer dan goed.

Chilling Adventures of Sabrina Netflix

Het einde van het eerste seizoen voelde bovendien soms ietwat opgerekt aan. Het condenseren van de verhaallijnen en het terugbrengen naar minder afleveringen kan de Netflix Original dus goed doen. Bovendien weet je maar nooit of de streamingdienst nog een kerstspecial bestelt.

Onlangs kwam immers een horror-spinoff voor kerst uit van Chilling Adventures of Sabrina, genaamd “A Midwinter’s Tale”. In het tweede seizoen, dat dus uit 10 afleveringen zal bestaan, gaan we meemaken hoe Sabrina echt een volwaardige heks wordt na het schrijven van haar naam in Dark Lords boek. Dat seizoen komt uit op 5 april volgend jaar, dus dat wordt nog even geduld hebben.

Wil je tussendoor toch wat nieuwe series en films checken? Dan hebben we dit uitstekende lijstje voor je klaarstaan. Veel kijkplezier!

Reageer op artikel:
Netflix heeft goed nieuws voor fans van Chilling Adventures of Sabrina
Sluiten