Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 28 sep 2018

Netflix toont de nieuwe Claire Underwood in House of Cards teaser

House of Cards gaat gewoon door, ondanks het vertrek van Kevin Spacey. Althans, vertrek, de acteur is eruit gegooid. Het zesde seizoen werd door Netflix uitgesteld, en het script herschreven. Het resultaat? Een seizoen dat volledig om Claire Underwood draait. 

House of Cards seizoen zes

Eindelijk is er nu een uitgebreidere teaser op het internet verschenen. Mevrouw Underwood staat nu aan het roer van de Verenigde Staten, als president. Onlangs kwamen we er al achter hoe Frank Underwood tussen het vijfde en zesde seizoen aan zijn einde is gekomen.

Nu staat Underwood er dus alleen voor. Overigens was dat al langere tijd het plan, maar hebben de makers het verhaal moeten versnellen. Beter gezegd: er is een stuk tussenuit gehaald, waarin de rivaliteit tussen Claire en Frank tot het kookpunt kwam.

House of Cards seizoen zes 

Op 2 november zullen alle nieuwe afleveringen van House of Cards seizoen zes op Netflix verschijnen. Verwacht echter geen overwinningsverhaal vol rozengeur en maneschijn. Claire heeft het moeilijk zonder haar man.

2 november op Netflix

Sterker nog, het gedachtegoed en het verleden van Frank dwarsbomen haar presidentschap actief. Ze moet eens en voor altijd afrekenen met het erfgoed van de door Kevin Spacey gespeelde Frank: “Wat Francis jullie heeft verteld in de afgelopen vijf jaar, daar moet je geen woord van geloven.”

Duidelijk dus! Verder in de teaser bevestigen de makers met een heftige scène dat het zesde seizoen behoorlijk spannend gaat worden, dus plan maar een flinke bingesessie in voor 2 november!

Tot die tijd komen er een hoop ijzersterke films naar Netflix om je mee zoet te houden. We hebben er acht voor je op een rijtje gezet, die je kunt checken door hier te klikken. Helaas gaan er ook een hoop films en series verdwijnen, op 30 september. Meer dan zeventig! Die vind je hier.

Reageer op artikel:
Netflix toont de nieuwe Claire Underwood in House of Cards teaser
Sluiten