Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 2 okt 2018

Fantastisch nieuws: Netflix brengt brute DC-serie Titans naar Nederland

In Amerika heeft DC sinds kort zijn eigen streamingdienst: DC Universe. De dienst onderscheidt zich van Netflix door meer dan alleen series en films aan te bieden. Je kunt er ook comics lezen en chatten met andere fans.

Netflix Nederland komt met Titans

Hartstikke tof, maar voorlopig is de dienst enkel in de Verenigde Staten beschikbaar. Normaliter zou dat flink balen zijn, want dat betekent meestal dat exclusieve series ook niet in Nederland gekeken kunnen worden.

Dit keer hebben fans echter geluk. Netflix heeft de rechten voor Titans opgepikt voor Nederland en Belgiƫ. Dat is het prestigieuze paradepaardje van DC Universe. Met die serie hoopt DC zijn abonnementen te slijten.

DC Universe Titans Netflix DC Universe Titans Netflix

Jij kan de superhelden-serie echter dus gewoon checken op Netflix. Wanneer? Dat is helaas nog niet bekend. De eerste officiƫle trailer is echter al in het Nederlands beschikbaar en bevestigt dat de serie binnenkort naar de streamingdienst komt.

Het lijkt er dus op dat fans niet lang hoeven te wachten. Hopelijk horen we daarover snel meer.

DC Universe Titans Netflix

Robin spreekt Batman niet meer

Titans gaat over Robin, die je natuurlijk kent van Batman. Het bekende personage moet altijd in de schaduw staan van Batman, maar dat is in Titans wel anders. De serie volgt een Robin die zijn eigen weg kiest, en de superheld eigenlijk niet meer spreekt.

Robin besluit te verhuizen naar Detroit, waar hij al snel begint met het opzetten van een nieuw superheldenteam. De DC-helden Raven, Starfire en Beast Boy helpen hem met het beschermen van de wereld tegen het kwaad. Ze hebben echter stuk voor stuk ook hun persoonlijkeĀ struggles…

 

Reageer op artikel:
Fantastisch nieuws: Netflix brengt brute DC-serie Titans naar Nederland
Sluiten