Netflix bevestigt: derde seizoen voor Castlevania

Netflix heeft een paar dagen geleden nieuwe afleveringen van Castlevania gedropt. Terwijl veel fans nog volop aan het genieten zijn van het tweede seizoen, is het bedrijf bezig met de toekomst. Netflix bevestigt dat het derde seizoen van Castlevania een feit is. 

Netflix’s derde Castlevania seizoen

Het derde seizoen van Castlevania is een feit! Netflix heeft bevestigt dat de serie, ondanks dat het twee seizoen pas net online staat, verder gaat. En voor de fans is er flink wat om te genieten. Want waar de eerste twee seizoen acht afleveringen droegen, draagt het derde seizoen maar liefst 10 afleveringen.

Over het plot valt nog weinig te vertellen, maar wie er aan mee werken is wel al bekend. Warren Ellis zal het verhaal wederom schrijven en Sam Deats regisseert de boel weer. De uitvoerende producenten zijn Adi Shankar, Fred Seibert en Kevin Kolde.

Castlevania

Niet zoals de games

Ondanks het feit dat Adi Shankar niet veel wilde vertellen over het plot, weten we wel wat we vooral niet hoeven te verwachten. Zo kunnen fans er rekening mee houden dat de serie niet helemaal loyaal blijft aan de gelijknamige games. Een gegeven die wel heel duidelijk naar buiten wordt gebracht door Shankar.

‘Dit is onze eigen interpretatie van Castlevania. Ondanks de naam, loopt het niet gelijk met de videogames. Noem het desnoods de Castlevania Cinematic Universe.’

De producent wil dus duidelijk maken dat er wel daadwerkelijk verschil is, maar houdt de boel wel vaag. Daartegenover zegt hij namelijk dat personages uit de games niet op kunnen duiken, maar het zou ook net zo goed wel kunnen gebeuren. Snap jij het nog? Gebeurtenissen kunnen exact hetzelfde lopen, maar dat kunnen ze ook niet doen. We weten dus echt niet wat we kunnen verwachten, maar volgens Shankar zal het verhaal een waardig vervolg krijgen.

Netflix Castlevania

Wanneer het derde seizoen te zien is of in productie gaat is nog niet bekend. Het tweede seizoen van Castlevania is overigens nu wel te zien op Netflix!

Reageer op artikel:
Netflix bevestigt: derde seizoen voor Castlevania
Sluiten