Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 10 sep 2018

Check op Netflix: deze acht onmisbare films en series komen deze week

Netflix voegt elke week weer een hoop nieuwe series en films aan zijn aanbod toe. Vooral vrijdag 14 september is het helemaal raak: de komende week komt een hoop toffe content naar de streamingdienst. Deze toffe series moet je checken!

On My Skin – 12 september

Tijd voor een nieuwe razend spannende thriller op Netflix. On My Skin is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Stefano wordt in Rome gearresteerd voor het bezit van drugs. De week die hij echter vervolgens in de gevangenis besteedt, verandert zijn familie voor altijd.

Bleach – 14 september

Oké, films gebaseerd op anime, Japanse animatieseries, zijn tot nu toe altijd belabberd. Bijna altijd. Death Note, Fullmetal Alchemist: keer op keer ging het mis. Bleach lijkt echter de uitzondering op die regel te zijn. Althans, als we recensenten uit Japan moeten geloven. Beleef het verhaal van Ichigo en zijn vrienden opnieuw op een bijzonder spectaculaire manier. We zijn zeer benieuwd.

Car Masters: Rust to Riches seizoen 1 – 14 september

De strategie van de helden van Gotham Garage is simpel. Ken je nog het spelletje waarin je een paperclip ruilt en ruilt net zolang tot je een televisie hebt? Zij doen hetzelfde, maar dan met auto’s. In Car Masters: Rust to Riches zie je hoe ze pure wrakken omtoveren tot bolides waar men flinke bedragen voor neerlegt. De serie is hartstikke Amerikaans, maar stiekem is dat ook wel prettig. Lekker overdreven, lekker scheuren.

Boca Juniors Confidential: seizoen 1 – 14 september

Spelers, fans en de staff van het legendarische Boca Juniors geven je een exclusief kijkje achter de schermen bij de iconische Argentijnse club. Ze behalen misschien niet de beste resultaten op het wereldpodium, maar de passie voor voetbal spat er vanaf. Een aanrader voor iedereen die affiniteit heeft met het spelletje. De passie van de Argentijnen is namelijk zeer aanstekelijk.

LAST HOPE: part 1 – 14 september

De briljante wetenschapper Leon Lau zorgde zeven jaar geleden bijna voor het einde van de mens. Nu moet hij tegen de ecologische ramp vechten die hij zelf per ongeluk heeft gecreëerd. Waarschuwing: dit is anime ten voeten uit. Overdreven actie, mecha en een hoop geschreeuw: fans weten precies wat ze kunnen verwachten, de rest kan maar beter een andere serie kiezen.

BoJack Horseman: seizoen 5 – 14 september

BoJack Horseman is terug! Deze cartoon voor volwassenen is alweer toe aan zijn vijfde seizoen. De geliefde sitcom-held uit de jaren negentig is twintig jaar later aan lager wal geraakt. Met een hart van goud gaat hij het leven tegemoet, vol met hilarische scenario’s en verrassend diepgaande boodschappen.

The Angel – 14 september

Ben je fan van bloedstollende spionage-thrillers? Dan ben je bij The Angel aan het juiste adres. De hooggeplaatste Egyptische ambtenaar Ashraf Marwan probeert contact te zoeken met Israël, terwijl het land zich voorbereidt op een bloederige oorlog. Al snel bevindt hij zich in een spel van wereldwijde spionage, waarbij de toekomst van beide landen op het spel staat.

Maniac – 21 september

Ook kijken we alvast vooruit, naar 21 september. Dan barst het feest namelijk los van de langverwachte serie Maniac. In dit ambitieuze project van de producent van The Alienist en het eerste seizoen van True Detective spelen Emma Stone en Jonah Hill de hoofdrollen. Psychologische science-fiction en een bizarre reis door de tijd en alternatieve universa: deze serie moet je checken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Check op Netflix: deze acht onmisbare films en series komen deze week
Sluiten