Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 4 nov 2019
Leestijd: 4 minuten

Van Netflix tot Disney+: deze trailers zijn in week 45 je tijd waard!

Naast het feit dat er deze week op diensten als Netflix weer voldoende nieuwe content te zien is, zijn er ook een hoop trailers waarvan je nu kunt genieten. Of het nu gaat om Disney+, Amazon Prime of de bioscoop: deze trailers zijn zonder twijfel je tijd waard!

In week 45 van 2019 kijken we met volle teugen naar de eerste volledige trailer van The Witcher, zien we meer beelden van de Disney+ original The Mandalorian en lopen we JUMANJI: Next Level tegen het lijf. Dit zijn de trailers die je deze week echt moet checken! #Jemoetinprincipenietsmaaralsjezinhebtomnaartrailersteglurendanradenwejedezeaan.

The Witcher | Netflix serie

Op 20 december lanceert Netflix de veelbesproken serie The Witcher. De serie, met Henry Cavill in de hoofdrol, is een live-action versie van de gelijknamige boeken en videogames. Doordat de populariteit van die boeken en games er hoog ligt, staat er veel op het spel voor Netflix. De stap naar succes is in dit soort gevallen vaak een stuk groter dan de stap naar een “flop”. Wat dat betreft is het goed om te zien dat de eerste trailer van Netflix’ The Witcher er ontzettend strak uitziet. Fans van de games en de boeken blijven sceptisch, maar lijken na het zien van deze trailer wel degelijk iets te voelen voor de serie.

The Mandalorian | Disney+ serie

Over veelbesproken series gesproken op streamingdiensten: een nieuwe trailer van The Mandalorian heeft daglicht gezien. De serie is vanaf 12 november te zien zijn op Disney+ en zal voor veel mensen dé reden zijn om een abonnement af te sluiten voor de dienst. The Mandalorian vertelt het verhaal van een Bounty Hunter en doet dat volledig in Star Wars stijl. Dat klinkt misschien niet zo indrukwekkend, maar dat is wel degelijk wanneer je een televisie-serie maakt met een bijpassend budget. Maar goed, 12 miljoen dollar per aflevering is uiteraard niet niks.

De verwachtingen zijn hoog, de hype is groot en na het zien van trailer kunnen we simpelweg niet meer wachten. Vanaf 12 november is de serie eindelijk te zien.

The Grudge | Bioscoop

John Cho speelt in de nieuwe versie van de klassieke horrorfilm The Grudge. Het zal je dan ook niet verbazen dat de trailer vol zit met een hoop griezelige dingen en heel veel schrikmomenten. Misschien voor een trailer wel iets te veel. Maar al met al ziet het ernaar uit dat de nieuwe versie van The Grudge een heerlijke film wordt voor mensen die fan zijn van het genre. Vanaf 2 januari 2020 is de film te zien in de bioscopen.

JUMANJI: Next level | Bioscoop

We hebben al eerder een trailer van JUMANJI: Next Level gezien, maar de hype in deze lijkt opeens een stuk groter te zijn. Althans, hier op de redactie willen we hem spontaan graag zien. Kans dat dit te maken heeft met de “Crazy Train” soundtrack is natuurlijk aanwezig. Maar daarnaast is de sterrencast bestaande uit Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Danny DeVito en Karen Gillan ook een grote reden om je achterwerk naar de bioscoop te verplaatsen op 5 december.

Forky Asks A Question | Disney+ serie

In Nederland hebben we Disney+ al eventjes op onze apparaten staan, maar vanaf volgende week lanceert de dienst pas officieel. Op 12 november verschijnt er dus ook een hoop nieuwe content, waaronder Forky Asks A Question. Terwijl deze serie eruit ziet als een grappige spin-off op Toy Story die vooral voor kinderen bedoeld is, lijkt het er sterk op dat volwassenen hier ook voldoende lol uit gaan halen. Althans, wij wel!

Knives Out | Bioscoop

Knives Out komt eind deze maand uit in de bioscoop en dat betekent dus dat er nog een laatste trailer naar buiten komt. Onderstaande trailer laat vooral zien wat voor geweldige reviews de film met Chris Evans tot nu toe heeft gehad, maar het zorgt er op een of andere manier wel voor dat we met onze gat op de hypetrain zitten. Op 28 november kunnen we de volledig film bewonderen in de bioscoop, maar tot die tijd is het nog even genieten van de allerlaatste trailer.

 

Benieuwd welke trailers vorige week je tijd waard waren? Check dan zeker even ons overzicht van week 44 2019!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Netflix tot Disney+: deze trailers zijn in week 45 je tijd waard!
Sluiten