Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 3 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix docu-serie onthult grootste angst van Bill Gates

Netflix doet haar best om een zo divers mogelijk aanbod te kunnen bieden. Naast series en films produceren ze namelijk ook documentaires. Zo gaat er eind deze maand een serie komen waarin de maker van An Inconvenient Truth erachter probeert te komen wat er omgaat in het hoofd van Bill Gates, de steenrijke mede-oprichter van Microsoft.

Netflix komt met docu-serie omtrent Bill Gates

Je kunt van Microsoft topman Bill Gates zeggen wat je wilt, maar het is een fascinerend figuur. Wij vragen onszelf namelijk vaak af wat hem drijft en of al dat succes hem gelukkig heeft gemaakt. Netflix kan binnenkort waarschijnlijk het antwoord op deze vragen geven.

De streamingdienst gaat eind deze maand namelijk een docu-serie genaamd ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ aanbieden. Hierin gaat regisseur Davis Guggenheim proberen te achterhalen wat er in het hoofd van de voormalig rijkste man ter wereld omgaat. Zo gaat hij onder andere vragen wat de grootste angst van Gates is.

Mocht jij alvast nieuwsgierig naar deze aankomende Netflix original zijn dan kun je hieronder een trailer bekijken:

Gezien Gates naast het mede-oprichten van Microsoft zich ook heeft ingezet voor het bestrijden van ziektes als malaria is het ongetwijfeld een interessant persoon om te interviewen. Al helemaal omdat hij tijdens zijn carrière ook nog eens betrokken is geweest bij een aantal schandalen.

Al is het echter geen geheim meer wat de grootste angst van Bill is. Volgens de bovenstaande video vreest hij namelijk vooral ”dat zijn brein ineens zou stoppen met werken”. Mocht jij benieuwd zijn of hij dit nog gaat toelichten dan kun je daar op 20 september achter komen, aangezien de driedelige Netflix documentaire vanaf dan beschikbaar komt.

Meer nieuwe originals

Naast de docu-serie over Bill Gates heeft Netflix nog enkele andere projecten in de planning staan. Zo gaat er een serie komen genaamd The I-Land, waarin een groepje mensen ontwaakt op een afgelegen eiland, zonder enig idee te hebben hoe ze daar terechtgekomen zijn. Al snel blijkt dat ze onderdeel uitmaken van een bizarre spelshow. Een trailer is hier te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix docu-serie onthult grootste angst van Bill Gates
Sluiten