Netflix dropt trailer van George Clooney’s The Midnight Sky

Netflix heeft zojuist de eerste trailer laten zien van The Midnight Sky. In deze film is de hoofdrol voor George Clooney.

Netflix komt nog voor het einde van het jaar met een nieuwe grote film. Net voor de feestdagen op 23 december is The Midnight Sky te zien op de streamingdienst. De hoofdrollen in de nieuwe productie zijn voor George Clooney en Felicity Jones.

The Midnight Sky op Netflix

The Midnight Sky gaat over de eenzame maar briljante wetenschapper Augustine, die wordt gespeeld door Clooney. Hij woont in het noordpoolgebied en hij krijgt een bijzondere missie. Hij moet alles op alles zetten om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar mede-astronauten terugkeren naar aarde tijdens een mysterieuze wereldramp. Zal de mensheid dit overleven?

Wellicht ken je het verhaal misschien al. Deze film is namelijk gebaseerd op de roman Good Morning Midnight van Lily Brooks Daltons. Naast hoofdrolspeler is Clooney ook de regisseur van de film. Naast Clooney en Jones spelen er genoeg andere topacteurs in deze titel. Zo zijn er nog rollen voor David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir en Tiffany Boone.

Een waarschuwing van George Clooney

Clooney sprak al eerder over de film tegenover Entertainment Weekly: “Ik kreeg het script al lang voor de pandemie, maar toch waren er al deze andere gebeurtenissen. Er is ontkenning van klimaatverandering, maar tegelijkertijd zien we hoe hatelijk het allemaal is geworden. Hoe ras en al deze andere onderwerpen vatten vol met buskruit zijn waar alleen nog maar een lucifer erbij gegooid moet worden om het te laten ontploffen.”

Clooney gaat verder: “Daarom voelde ik me aangetrokken tot dit verhaal, want als je dat soort haat uitdraagt over een periode van twintig jaar, is het niet ondenkbaar dat we onszelf vernietigen.” Clooney zie de film dan ook voor een deel als waarschuwing als hij ziet waar de mensheid nu naartoe gaat.

Reageer op artikel:
Netflix dropt trailer van George Clooney’s The Midnight Sky
Sluiten