Netflix toont eerste beelden van nieuwe original Young Wallander

September wordt een geweldige maand voor de vaste bingwatchers, want er komen een hoop toffe series aan. Young Wallander van Netflix is er een van.

Nog iets meer dan een halve maand wachten en dan is het alweer september. Hoewel het meer dan weer wat minder is dan nu, is er genoeg reden om binnen te blijven. Er komen namelijk een aantal toffe series en films uit die zeker het bingen waard zijn.

Young Wallander komt naar Netflix

Een van de must-sees in september op Netlix is Young Wallander. De serie voor de streamingdienst is gebaseerd op de succesvolle misdaadromans van Henning Mankell, de schrijver die in 2015 helaas overleed. Hij heeft in totaal dertien boeken geschreven over detective Kurt Wallander.

Er is eerder al eens een serie over Kurt Wallander gemaakt. Deze bestaat uit 32 afleveringen verdeeld over drie seizoenen en is eerder al eens uitgezonden op NPO2. De Netflix-serie gaat anders worden. Deze gaat over de professionele en persoonlijke ervaringen die Kurt Wallander als jonge twintiger en pas afgestudeerde politieagent gevormd hebben. Een ander verschil is de cast. Zo bestaat hij in deze serie zowel uit Britten als uit Zweden.

In de serie zien we de avonturen van de detective Wallander in het huidige gewelddadige misdaadmilieu van Zweden. Wanneer hij een tiener niet kan redden van een gruwelijke aanval, moet hij zijn eigen schuldgevoelens aan de kant schuiven om de misdaad op te lossen. Vanaf 3 september is de serie te zien op Netflix.

September is een topmaand op de streamingdiensten

Zoals gezegd zijn er in september nog veel meer releases voor de film en serieliefhebber. Met smacht kijken we uit naar een nieuw seizoen van Undercover. We willen natuurlijk weten hoe het verder gaat met Ferry Bouman. Daarnaast komt Amazon met het tweede seizoen van de geweldige superhelden The Boys. Ook Disney zit niet stil. Het komt die maand met de release van Mulan op haar platform. Helaas moet je daarvoor wel extra betalen.

Reageer op artikel:
Netflix toont eerste beelden van nieuwe original Young Wallander
Sluiten