Netflix onthult eerste beelden van nieuwe serie Away

Netflix laat vandaag de eerste beelden zien van de nieuwe serie Away. Het belooft een bijzondere titel te worden.

September is voor film- en serieliefhebbers dit jaar een goede maand. Natuurlijk kijken we vooral uit naar het tweede seizoen van de Netflix-serie Undercover. Eindelijk zien we hoe het verder gaat met Ferry Bouman. Ook komt Mulan eraan, het nieuwe paradepaardje van Disney op Disney+.

Away op Netflix

Maar natuurlijk komt Netflix met veel meer dan alleen maar Undercover. Ook ziet een nieuwe serie haar levenslicht. Het gaat om Away, met in de hoofdrol Hilary Swank. Wellicht ken je gaar van Million Dollar Baby, P.S. I Love You en BoJack Horseman. In Away speelt ze de Amerikaanse astronaut Emma Green. Ze bereidt zich voor op haar eerste missie naar Mars waarbij ze leidinggeeft aan een internationale bemanning. Dat is zwaar, maar zeker omdat ze thuis ook meer dan ooit nodig lijkt bij haar man en tienerdochter. Als er tijdens de reis conflicten bestaan onder de bemanning wordt het gemis naar thuis alleen maar groter. De serie Away gaat dan ook over de offers die gemaakt worden om het hoogst haalbare te bereiken.

Away wordt gemaakt door Andrew Hinderaker. Eerder werkte hij aan Pure Genius en Penny Dreadful. Andere rollen in de serie zijn voor John Charles, Talitha Bateman en Mark Ivanir. Netflix noemt de orignal een spannend en emotioneel verhaal over wat we als mens kunnen bereiken en de persoonlijke offers die ervoor moeten worden gebracht. De serie is vanaf vier september te zien op Netflix.

Eerst nog El Robo del Siglo

Overigens komen er de aankomende maand nog meer nieuwe titels naar de streamingdienst. Zo is 14 augustus El Robo del Siglo te zien over een ingrijpende bankoverval waar criminelen 33 miljoen dollar wisten buit te maken. Het verhaal is gebaseerd op een echte gebeurtenis uit 1994.

Reageer op artikel:
Netflix onthult eerste beelden van nieuwe serie Away
Sluiten