Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Culture 21 augustus 2019

Netflix deelt trailer én releasedatum voor Élite seizoen 2

Er zitten weer een hoop interessante Netflix series aan te komen. Naast een recente trailer voor het mysterieuze serie I-Land is er ook voor de nieuwe afleveringen van de Spaanse serie Élite een promotie video verschenen. Tevens weten we vanaf wanneer het het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn.

Trailer en releasedatum voor tweede seizoen Élite

Naast La Casa de Papel is er nog een Spaanse Netflix serie die veel kijkers weet binnen te halen. Het gaat hier om Élite, waarin een school centraal staat. Zoals de titel doet vermoeden gaat het hier om een elitaire instelling, waar enkel leden van een specifieke sociale klasse thuishoren. Al kan deze strenge toelatingseis niet voorkomen dat er enkele gebeurtenissen plaatsvinden die de hele school op zijn kop zetten.

Gezien het succes van het eerste seizoen werden er al snel nieuwe afleveringen aangekondigd. We wisten echter nog niet direct wanneer deze zouden verschijnen. Gelukkig is onlangs bekend geworden dat deze van 6 september op Netflix te zien zullen zijn. Ook hebben we een trailer voor seizoen 2, die je hieronder kunt bekijken:

De taal is overigens niet het enige wat Élite met La Casa de Papel gemeen heeft. Er zijn namelijk ook enkele gemeenschappelijke gezichten te zien, zoals bijvoorbeeld Miguel Herrán, Maria Pedraza en Jaime Lorente.

Meer Netflix series

Naast Élite gaat Netflix nog met een hoop andere nieuwe content komen. Zo zal er later in september een serie verschijnen genaamd The I-Land, waarin een aantal mensen ineens wakker worden op een afgelegen eiland. Deze tropische locatie blijkt echter niet zo zonnig als ze in eerste instantie dachten.

Mocht jij precies willen weten wat er voor titels de komende periode aan de Netflix collectie toegevoegd zullen worden, dan kan dat. Je kunt hier namelijk een handig overzicht bekijken met alle te verschijnen content voor de maand augustus.

Reageer op artikel:
Netflix deelt trailer én releasedatum voor Élite seizoen 2
Sluiten