Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 29 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix deelt epische trailer voor middeleeuwse film The King

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben soms gewoon zin in een mooi geschoten middeleeuwse oorlogsfilm. Al worden deze tegenwoordig helaas niet meer zoveel gemaakt. De laatste die wij ons konden herinneren is Outlaw King, welke op Netflix verscheen. Dit is de streamingdienst blijkbaar goed bevallen, want volgende week wordt er nog zo’n titel aan de collectie toegevoegd.

Trailer voor middeleeuws Netflix drama The King

Netflix is niet altijd even goed te begrijpen. De dienst heeft een tijdje terug namelijk aangegeven minder aan originele content te willen besteden, maar kondigt vervolgens de ene na de andere spectaculaire titel aan.

Een voorbeeld van zo’n veelbelovende titel is The King, een middeleeuwse dramafilm die veel goeds belooft. Althans, de trailer is wat ons betreft in ieder geval erg spectaculair. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je hem hieronder zelf bekijken:

Gezien de film wordt aangeprezen als een ‘historisch kostuumdrama’ verwachten we vooral een goed verhaal. Al hint de bovenstaande video ook naar een aantal spectaculaire veldslagen, waardoor de Netflix film zomaar het beste van beide werelden kan worden.

Tevens bevat de cast enkele grote namen, zoals bijvoorbeeld Joel Edgerton, Robert Pattinson, Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp. Deze laatste is de dochter van Johnny Depp. The King is vanaf 2 september op Netflix te bekijken.

Outlaw King

Mocht jij echter niet tot maandag kunnen wachten dan hebben we alvast een opwarmertje voor je. Naast ‘The King’ heeft Netflix ook de film ‘Outlaw King’ laten maken, wat ook een middeleeuws drama is. Gezien de twee titels erg op elkaar lijken kan dit straks misschien een beetje verwarrend gaan worden.

Hoe dan ook, volgens veel mensen is Outlaw King ook de moeite waard en zijn vooral de veldslagen mooi in beeld gebracht. Onze recensent was echter wat minder over het project te spreken.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix deelt epische trailer voor middeleeuwse film The King
Sluiten