Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 14 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix tot de bioscoop: deze trailers zijn het kijken waard in Week 3 2020

Het aantal nieuwe films op Netflix valt deze week wat tegen, maar gelukkig zijn er wel de nodige titels om naar uit te kijken. We hebben daarom ook een overzicht gemaakt met de meest interessante trailers die vorige week zijn verschenen.

Birds of Prey | Bioscoopfilm

Waar Suicide Squad voor veel fans tegenviel, lijkt het erop dat Birds of Prey wél vermakelijk gaat worden. Dit met name omdat de films ons meer van Harley Quinn gaat geven. Daarnaast hint de onderstaande trailer ook naar een interessante slechterik:

Locke & Key | Netflix original

Er is al een paar keer geprobeerd om comicsreeks Locke & Key te verfilmen, maar iedere keer ging het net niet door. Totdat Netflix besloot om het op te pakken. Het eindresultaat kun je vanaf 7 februari op de streamingdienst aanschouwen:

The New Mutants | Bioscoopfilm

Naast de bovengenoemde Netflix serie Locke & Key leek het er ook voor The New Mutants even op alsof het project niet door zou gaan. Al bleek onlangs dat de film nog wel degelijk op de planning staat, gezien de gloednieuwe trailer die verscheen. De film oogt als een combinatie van superhelden en horror, waarin jonge mutanten centraal staan.

Sex Education | Netflix serie

Gezien het succes komt er ook van Sex Education een nieuw seizoen. Dit gaat aan de trailer te zien weer een hoop akwardness met zich meebrengen. Als jij wilt weten hoe het verder gaat met Otis en zijn vrienden dan hoef je nog maar een paar dagen geduld te hebben. De nieuwe afleveringen zullen namelijk vanaf 17 januari op Netflix te zien zijn.

Devs | Hulu serie

Fans van sci-fi zouden Devs in de gaten moeten houden. Deze serie is namelijk gemaakt door Alex Garland, die eerder al Ex Machina afleverde. Het nadeel is alleen dat deze serie niet naar Netflix komt, maar via Hulu te zien zal zijn.

Fargo | Serie

Bij de naam Fargo zou je voorheen misschien denken aan de klassieke Coen brothers film, maar tegenwoordig eerder aan de gelijknamige serie. En niet geheel onterecht, want deze werd erg goed ontvangen. We zijn daarom benieuwd wat het vierde seizoen gaat brengen. De serie zal vanaf 19 april weer verdergaan. Of de nieuwe afleveringen ook op Netflix gaan verschijnen is nog maar de vraag.

Mythic Quest: Raven’s Banquet | Apple TV+

Naast Netflix blijft ook Apple investeren in originele content. Zo gaat er binnenkort een sitcom verschijnen waarin een groepje gamedevelopers centraal staat. Wat ons betreft heeft is dit een titel om in de gaten te houden, met name voor gamers. Meer over dit project is hier te lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix tot de bioscoop: deze trailers zijn het kijken waard in Week 3 2020
Sluiten