Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 10 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Netflix laat nieuwe beelden zien van Undercover-serie over Ferry Bouman

Undercover is misschien wel de meest populaire Netflix-serie in Nederland. Inmiddels heeft de flamboyante Brabantse crimineel Ferry Bouman zijn eigen spin-off gekregen in de vorm van een film. En nu komt er ook nog een serie bij.

Na Ferry: de film is het binnenkort tijd voor Ferry: de serie. Dit verhaal gaat verder op de eerdere film over de Undercover-crimineel. Het was al bekend dat Netflix aan een serie werkte, maar nu deelt de streamingdienst ook de eerste details.

Dit is Ferry: de serie

Netflix doet het plot van de nieuwe Undercover spin-off uit de doeken. Dat gaat als volgt: Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld.

Samen met John, zijn zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn positie aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de duistere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de grootste te worden.

De eerste beelden van de Netflix-serie

Om de serie aan te kondigen maakte Netflix een speciale aankondigingstrailer. Toch was daar nog niet heel veel in te zien, want het waren vooral beelden uit de speciale film over Ferry Bouman, die eerder al te zien was op Netflix.

 

Maar daar blijft het nu niet bij. Inmiddels heeft Netflix ook een tweede teaser online gegooid van de serie over Ferry Bouman. Eindelijk zien we meer dan een aankondiging en krijgen we ook al een beter beeld over wat we precies kunnen verwachten van de serie.

De teaser speelt zich wat verder af in het leven van Ferry. Zo heeft hij z’n blonde haren verruilt voor zijn bekende kapsel. Meteen is ook weer de nodige humor terug te zien.Het Undercover-personage lijkt wel enorm zin te hebben in een feestje. Ook is er naast meer worstenbroodjes en pillen romantiek tussen Ferry en Danielle.

Bekende gezichten uit Undercover

Een aantal namen in de beschrijving zullen je bekend voorkomen. Zo waren John (Raymond Thiry) en Lars (Yannick van de Velde) al te zien in Ferry: de film. Remco (Tim Haars) was naast de Netflix-film ook al eens te zien in een aflevering van seizoen 1 van Undercover.

Natuurlijk is ook Elise Schaap weer van de partij. Zij speelt Danielle van Marken, de vriendin van Ferry Bouman. Want zeg nou zelf, een Undercover-serie zonder deze twee kan eigenlijk niet.

Verder zie je ook nog genoeg andere favorieten die je vast wel herkent. Zo krijgen ook Tygo Gernandt en Koen de Graeve een rol in de nieuwe serie.

Je zult helaas nog even geduld moeten hebben voor Ferry: de serie. De spin-off van Undercover is vanaf 3 november te zien op Netflix.

Deze tien films en series op Netflix moet je kijken volgens Reddit

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!