Netflix-film over Undecover’s Ferry Bouman krijgt sterrencast

Netflix liet in juni weten een film te maken over Undercover-personage Ferry Bouman. Nu doet het meer informatie uit de doeken.

Undercover is een van de populairste Netflix-series in Nederland. Dat is niet zo heel gek, aangezien Frank Lammers de rol van topcrimineel Ferry Bouman geweldig neerzet. Het is dan ook niet raar dat Netflix twee nieuwe seizoenen van de serie heeft aangekondigd. Eveneens komt het met de film Ferry. Over die laatste is meer bekend.

Bekende en nieuwe gezichten in Ferry

Netflix heeft de cast bekendgemaakt van de Undercover-film Ferry. Daarin zien we een oude bekende terug. Raymond Thiry keert terug als John in de film. Eerder was in het eerste seizoen van de serie te zien hoe hij werd vermoord.

Ook komen er echter Nederlandse sterren in de film terug. Zo speelt Monic Hendrickx Claudia, de zus van Ferry Bouman. Hendrickx zelf is vooral bekend van de serie Penoza waarin ze een bendeleidster speelt. Ook Huub Stapel gaat acte de préséance geven in de nieuwe film Ferry. Hij is een hasjbaron in de serie. Ook zullen Yannick van de Velde, Mike Weerts en Bram Blankestijn meedoen.

De film speelt zich af voorafgaand aan de serie

Natuurlijk zien we Elise Schaap en Frank Lammers uit Undercover terug in de nieuwe film. Dat is natuurlijk niet zo raar aangezien de film over Ferry Bouman gaat. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Ferry werkt dan nog voor de drugsbaron Brink, die ook zijn mentor is. Als de zoon van Brink gewond raakt door een groepje kampers uit Brabant wordt Ferry op pad gestuurd om ze te vinden. Het is de streek waar Ferry vandaan komt en juist vanuit is weggevlucht naar Amsterdam. Hij ontdooit als hij Danielle ontmoet en zijn zoektocht leidt naar een onverwachte ontknoping. Hij moet gaan kiezen waar zijn loyaliteit ligt.

Het is natuurlijk de grote vraag wanneer de film is te zien op Netflix. In de tussentijd kunnen we genieten van het tweede seizoen van Undercover. Deze is vanaf 6 september te zien op de streamingdienst.

Reageer op artikel:
Netflix-film over Undecover’s Ferry Bouman krijgt sterrencast
Sluiten