Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 31 dec 2018

Netflix: 10 films en series die je binnenkort kunt checken

De kans is groot dat het al 2019 is als je dit artikel leest. Maak je geen zorgen: ook in 2019 gaat Netflix scoren met een hoop nieuwe films en series. Dit zijn onze favoriete titels die je de komende dagen en weken kunt gaan bingen op je favoriete streamingdienst. Er zitten een hoop mooie dingen tussen!

A Series of Unfortunate Events (seizoen 3) – 1 januari

Deze Netflix Original is met gemak beter dan de film met Jim Carrey, juist door dichter bij het bronmateriaal te blijven. De boeken dus. A Series of Unfortunate Events krijgt op 1 januari zijn derde en daarmee laatste seizoen.

Baywatch – 25 januari

Fout? Absoluut! Ach, met een cast met Dwayne Johnson, Zac Efron en Alexandra Daddario weet je ook dat de kans op een Oscar klein is. Terwijl de Baywatch die je nog kent uit de gelijknamige serie het strand veilig probeert te houden, raken ze al snel verwikkeld in een achtbaan van corruptie, moord en drugs. Een lekkere wegkijker die je ook snel weer mag vergeten.

Superbad – 1 januari

Het is alweer 12 jaar geleden dat deze heerlijke komedie uitkwam. Een jonge Jonah Hill en Michael Cera spelen twee beste vrienden die allebei binnenkort naar een andere school zullen gaan. Ze spreken samen af nog een ding te doen voor het zover is: een vriendin scoren. Dat blijkt minder makkelijk dan gedacht.

Comedians of the World (seizoen 1) – 1 januari

Netflix trapt het jaar af met Nederlandse glorie! Althans, met 47 komieken uit dertien regio’s in acht talen. Comedians of the World is een ambitieus project, waarmee de streamingdienst je een overzicht geeft van de beste comedians, wereldwijd. Uit Nederland komen Martijn Koning, Rayen Panday en Soundos El Ahmadi voorbij.

Godzilla: The Planet Eater – 1 januari

CGI-anime blijft controversieel, maar je kunt er niet omheen dat de eerste twee films uit deze trilogie spectaculair waren. Het derde deel gaat daar nog eens overheen met een nieuw monster dat de aarde dreigt te vernietigen. Een supervorm van Godzilla die het opneemt tegen een nog groter monster? Wij zijn erbij!

Kong: Skull Island – 12 januari

Een groep ontdekkingsreizigers is in de jaren 70 samengekomen om een eiland te verkennen, nog nooit eerder bezocht door iemand. Het is een prachtig eiland, maar ze weten van tevoren niet dat het ook het thuis is van de mythische Kong, met alle gevolgen van dien.

Lionheart – 4 januari

Het runnen van een groot bedrijf als vrouw in een door mannen gedomineerde wereld is pittig. Toch gaat Adaeze die uitdaging aan wanneer haar vader een stap terug moet doen, vanwege gezondsheidsproblemen. Helaas heeft haar excentrieke oudere broer ook gedeeltelijk de touwtjes in handen, en blijkt het bedrijf helemaal niet zo gezond als hun vader altijd deed voorkomen.

Suits (seizoen 6B) – 25 januari

Eerder dit jaar was het een bittere teleurstelling voor trouwe fans toen bleek dat het zesde seizoen van Suits niet in een keer naar Netflix zou komen. Gelukkig kun je op 25 januari de tweede helft bingen. Nog even met Meghan Markle, en nog minstens net zo spannend!

The Mask – 1 januari

Jim Carrey als The Mask, een echte klassieker. Stanley Ipkiss is normaliter een zeer bescheiden bankmedewerker die nooit voor zichzelf op durft te komen. Alles verandert echter wanneer hij een bijzonder masker vindt. Wanneer hij dat masker opzet komt zijn binnenste ik naar boven: een cartoon-achtige, romantische en zeer wilde man.

When Heroes Fly (seizoen 1) – 10 januari

Jaren nadat hun wegen op een brute manier scheidden, besluiten vier Israëlische oorlogsveteranen om samen te komen. Ze hebben namelijk een belangrijke missie: naar Colombia reizen om een dierbare te zoeken die nog blijkt te leven.

Reageer op artikel:
Netflix: 10 films en series die je binnenkort kunt checken
Sluiten