Netflix helpt je de kerstvakantie door: dé films en series om te checken

De kerstvakantie staat voor de deur en die kom je maar op één manier door: Netflix uitspelen. Zoals je weet zijn wij nou eenmaal fan van Netflix en het gigantische aanbod aan series en films. Een aanbod dat je met beperkte vrije tijd nooit kunt uitkijken. Daarnaast komt er wekelijks nieuwe content bij dus zit er in de kerstvakantie maar één ding op. Met een volle buik, overgebleven kerstkransjes en een goed glas wijn voor de buis. Maar wat moet je tijdens de kerstdagen en kerstvakantie nou bekijken? Daar zijn wij voor. Geniet!

Bright

Alhoewel Netflix vooral om de productie van goede series bekend staat, worden er ook films geproduceerd. Neem de ijzersterke ‘Beasts of No Nation’, maar ook de langverwachte Netflix Original blockbuster Bright. Een film waar de twee LAPD-agenten Officer Ward (Will Smith) en Officer Jakoby (Joel Edgerton) vechten met orks, feeën én de gevaarlijke, blonde elf Leila (Noomi Rapace) om de samenleving te redden van de ondergang. De spanning die van deze film spat ontdek je in de trailer:

Fargo

In het rijtje hoort natuurlijk een klassieker thuis waarin de kerstsferen enigszins in terugkomen. Wij tippen: Fargo. De misdaadfilm uit 1996 speelt zich af in het uiterste noorden van de Verenigde Staten. Een plek waar het in de winter nogal koud kan worden, maar waar over het algemeen vrij weinig gebeurt. Domme criminelen, een autodealer en zijn echtgenote én een zwangere politiechef blijken een gouden combinatie voor een verhaal.

Jedi Junior High

Je kunt in de kerstvakantie naar de bios om Star Wars: The Last Jedi of The Rogue One op Netflix bekijken, maar je kunt ook voor een feel good docu kiezen. Jedi Junior High gaat over onzekere pubers die een musicalversie van The Empire Strikes Back organiseren. Een reis waarin talenten worden ontluikt en zekerheid wordt geboren. Inspirerend!

Netflix Original Black Mirror S4

Netflix Original Black Mirror S4 is de ideale serie om je kerstvakantie mee te eindigen. Het laatste seizoen gaat namelijk pas op 29 december in première. Dit is nou echt een serie om naar uit te kijken. 6 afleveringen nemen je weer mee in de duistere kant van innovatie. De serie confronteert ons met de impact van technologie op ons dagelijks leven. Enjoy!

Rick & Morty

Als jij één van de velen bent die Rick & Morty nog niet heeft gecheckt, heeft hierbij dé serie voor de kerstvakantie gevonden. Kijk dit lekker alleen. Laat je volgieten met een behoorlijke dosis crazyness. Met Rick & Morty zul je namelijk met regelmaat een WTF-moment ervaren. Rick, Morty’s opa is het slimste mens uit het universum en woont bij zijn dochter en familie in huis. Meer gaan wij niet vertellen. De trailer schept wellicht wat duidelijkheid:

El Camino Christmas

Een familiefilm voor tijdens kerst mag natuurlijk niet in het rijtje ontbreken. Er moet gelachen en gehuild worden. Hopelijk voldoet El Camino Christmas aan dit criteria. Een dronkenlap, een journalist, een alleenstaande moeder, een hulpsheriff en een zwerver staan op het punt om de wildste kerst uit hun leven te ervaren. Als dat niet leuk wordt.

Hier ben je wel even zoet mee toch. Er zijn natuurlijk nog veel meer films en series waaraan je kunt beginnen, zoals deze 10 must-see series en films die in december van Netflix ? verdwijnen. Geniet van jullie kerst(vakantie)!

Reageer op artikel:
Netflix helpt je de kerstvakantie door: dé films en series om te checken
Sluiten