Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 15 apr 2019

Geen zin in Game of Thrones? Deze 6 nieuwe titels staan nu op Netflix!

Als het op gebied van entertainment ergens over gaat deze week dan is het Game of Thrones wel. Het achtste seizoen van de immens populaire serie staat in Nederland op het punt van beginnen. Maar wat nou als je geen fan bent van de serie? Dan kun je uiteraard terecht bij Netflix

Het aanbod van Netflix is immens en wordt me de week aangepast. Het platform haalt geregeld content weg, maar vult het aanbod nog veel vaker aan. Zo zijn er afgelopen week weer voldoende films en series verschenen op Netflix. Maar wat moet je nu eigenlijk gaan kijken? Fans van Game of Thrones zullen zonder twijfel de serie deze week aanslingeren, maar ook fans van Netflix kunnen aan de bak. Deze zes gloednieuwe titels zijn nu te zien op je favoriete streamingdienst!

#1 Spider-Man: Homecoming

Ondanks het feit dat Marvel langzaam maar zeker begint te verdwijnen van Netflix, is Spider-Man: Homecoming nog wel toegevoegd. Dit heeft alles te maken met het feit dat Spider-Man niet in handen is van Marvel, maar van Sony. In deze vernieuwde film zien we Tom Holland in de rol van Peter Parker. Na zijn aanwezigheid in Captain America: Civil War is het leven in New York ontzettend saai geworden voor de superheld in spe. Echter komt hier door een gewaagde tegenstander snel verandering in.

Spider-Man: Homecoming staat nu op Netflix.

#2 Wonder Woman

Wat betreft superhelden blijft het niet alleen bij Spider-Man deze week. Marvel’s grote tegenhanger DC staat ook bekend om zijn films en lanceert deze week het populaire Wonder Woman op de dienst. Nadat Diana Prince besloten heeft om haar tropische eiland te verruilen voor een wereld van glas en staal, komt ze erachter dat deze verandering meer impact op haar leven heeft dan ze dacht. Wonder Woman bevindt zich in de stad en moet ze haar uitzonderlijke gaven, die ze van Griekse krijgers heeft aangeleerd, gebruiken om de wereld een betere plek te maken. Ze groeit uit tot een van de grootste heldinnen ooit.

Wonder Woman staat nu op Netflix.

#3 You vs Wild | Seizoen 1

Met Minecraft en Bandersnatch lanceerde Netflix al eens inactieve content, maar daar komt nu nog een titel bij. Vanaf nu is het mogelijk om te bepalen wat survival-legend Bear Grylls doet om te overleven. De baas kan overal en onder elke omstandigheid overleven in het wild, maar heeft er dit keer toch echt jouw hulp bij nodig. Beslis wat de eindbaas moet doen om weer veilig thuis te komen in deze unieke vorm van content verschaffing. Test je survival-skills vanaf de bank.

Het eerste seizoen van You vs Wild staat nu op Netflix.

#4 Fast & Furious 7

Netflix maakt er serieus werk van om alle Fast and Furious films binnen te halen. De producent wist eerder al de eerste zes delen uit de franchise naar binnen te fietsen en doet dit ook met deel 7. Eindelijk! Na de verschrikkelijke gebeurtenissen van het vorige deel, is het tijd voor wraak. Niet alleen voor Dominic, maar ook voor Deckard Shaw. Een emotionele film want dit is dé Furious film waarbij Paul Walker omkwam tijdens de opnames.

Fast & Furious 7 is nu te zien op Netflix.

#5 The Hateful Eight

Dat Quentin Tarantino een held is wordt wel duidelijk in films als Pulp Fiction, Reservoir Dogs en Django Unchained. Uiteraard heeft de regisseur naast deze films, die overigens ook allemaal op Netflix staan, nog meer pareltjes geproduceerd. The Hateful Eight is daar zonder twijfel eentje van. We volgen premie-jager John Ruth en de voortvluchtige Daisy Domergue op hun weg naar een dorpje genaamd Red Rock. Echter weet deze reis hun al snel iets heel ander te bezorgen dan ze voorheen hadden verwacht.

The Hateful Eight staat nu op Netflix!

#6 The Equalizer 2

Denzel Washington speelt in The Equalizer serie een oud CIA-agent die maar al te graag wraak wil nemen op de man die zijn collega vermoord heeft. En om dit te doen moet de eindbaas gebruik maken van de indrukwekkende skills die hij met zich meedraagt. Iets wat ervoor zorgt dat het alles behalve netjes verloopt in The Equalizer 2. En daar houden we toch van?

The Equalizer 2 staat nu op Netflix!

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder dan een aflevering.

Reageer op artikel:
Geen zin in Game of Thrones? Deze 6 nieuwe titels staan nu op Netflix!
Sluiten