Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 21 jan 2019

Netflix: 8 gloednieuwe films en series om te checken

Netflix staat boordevol films en series, maar het is never nooit genoeg. De streamingdienst voegt wekelijks nieuwe content toe aan het aanbod, om ons maar te blijven voorzien van geweldige entertainment. Maar wat moet je nu eigenlijk kijken?

In dit overzicht hebben we nieuwe films en series van Netflix voor je op een rij gezet. Deze week hebben we eindelijk toegang tot het tweede seizoen van The Punisher, zien we Johnny English op het platform en is de veel besproken FYRE Festival documentaire te zien. Kortom: genoeg nieuwe content voor ons om te bingen. Deze geweldige toppers zijn vanaf nu te zien!

Zit er niets voor je tussen? Check dan ons Netflix overzicht! Benieuwd wat er deze maand nog allemaal te zien is? Dan is het goed om dit artikel er eventjes bij te pakken!

Marvel’s The Punisher | seizoen 2

Ondanks het feit dat Daredevil, Iron Fist en Luke Cage aan hun einde gekomen zijn op Netflix, kunnen we ons wel opmaken voor een nieuw seizoen The Punisher. Frank Castle is weer helemaal terug en harder dan ooit. De gebeurtenissen van het vorige seizoen hebben een flinke impact achter gelaten in het leven van Frank. De ex-militair doet het daarom rustiger aan, totdat hij opeens in de problemen komt. Door een mislukte moordpoging op een jong meisje, is Castle wederom een doelwit geworden. Nieuwe vijanden zien de man liever gaan dan komen en de terugkeer van Billy Russo helpt daar ook alles behalve aan mee. Het is voor Frank tijd om te accepteren dat hij The Punisher is en daar handelt hij dan ook perfect naar.

Het tweede seizoen van The Punisher staat nu in zijn geheel op Netflix.

IO

Wat moet de mensheid doen wanneer de aarde onleefbaar geworden is? Juist, verkassen naar een veiligere plek. Deze plek is IO, de maan van Jupiter. Maar terwijl de gehele mensheid daar inmiddels hun leven leiden, is er een onderzoekster achter gebleven om een oplossing te vinden voor de aarde. Althans, ze dacht alleen te zijn. Wanneer ze in aanraking komt met een man, is het tijd om het doel van de missie te verwisselen. Het gaat er nu niet meer om dat ze de aarde redt, maar dat ze de laatste vlucht naar Jupiter haalt. En dat is nog knap lastig.

IO is vanaf nu te zien op Netflix.

FYRE

Het FYRE Festival moest zonder twijfel het meest epische festival ooit worden. Echter kreeg thuiskomen van een koude kermis een hele nieuwe betekenis. Waar grote jachten met modellen op het eiland beloofd werden, kwamen de festivalgangers een teleurstelling tegen. Er stonden een paar tenten, de voorzieningen waren verschrikkelijk en het eten was abnormaal simpel. Kortom: wat een feest van luxe moest worden, eindigde in een amateuristisch feestje met de hoofdletter A. In FYRE zien we het verhaal van het festival en krijgen we antwoord op de grote vraag: hoe heeft dit kunnen gebeuren?

FYRE is nu te zien op Netflix

Star Trek: Discovery | seizoen 2

Star Trek: Discovery wist in 2017 de legendarische Star Trek franchise nieuw leven in te blazen. In de serie volgenden we Michael Burnham op de U.S.S. Discovery. Dit legendarische schip was voorzien van geavanceerde technologie, waardoor het een doelwit werd voor vijandige organismen. Aan het einde van het eerste seizoen hoorde we een noodsignaal voorbij komen, welke de komst van de U.S.S. Enterprise inluidde. In dit tweede seizoen volgen we de gebeurtenissen in de oorlog met de Klingons en zien we hoe de Enterpise en Discovery elkaar kunnen versterken in deze bizarre strijd.

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery is begonnen en elke vrijdag staat er een nieuwe aflevering op Netflix.

Close

Wie Bodyguard gezien heeft, zal zonder twijfel ook kunnen gaan genieten van Close. In deze Netflix film volgen we een vrouwelijk bodyguard genaamd Sam. De dame staat wereldwijd bekend als de meest professionele en goed presterende bodyguard. Daarom wordt de dame ingehuurd door een rijke erfgenaam, die al snel doelwit lijkt te worden van een ontvoering. Wanneer deze poging mislukt is het tijd voor Sam en haar client om zo snel mogelijk op de vlucht te slaan. Maar dat de idioterie op dat moment pas begint, mag duidelijk zijn!

Close is nu te zien op Netflix.

Life

Leven op Mars: dat willen we al decennia lang ontdekken. Maar wanneer zes bemanningsleden van de International Space Station daadwerkelijk leven vinden, lijkt het helemaal niet zo fijn te zijn als we van te voren dachten. Door een onderschatting in intelligentie raakt de bemanning al snel in grote problemen. Iets wat ervoor zorgt dat het alles behalve veilig wordt op het ruimtestation. De ontdekkingsreis is inmiddels omgetoverd tot overleven als een malle!

Life staat nu op Netflix.

Trigger Warning with Killer Mike | seizoen 1

Veel mensen hebben een mening over de sociale gesteldheid van de mens. Echter zijn er maar een handjevol mensen die deze gedachten ook echt om weten te zetten tot actie. Een van deze mensen is Rapper Killer Mike. De beste man heeft een goed idee van wat er moet gebeuren om sociale verandering door te voeren. In de grappig, provocerende, serie Trigger Warning with Killer Mike zien we hoe hij dit precies aanpakt.

Het eerste seizoen van Trigger Warning with Killer Mike is nu te zien op Netflix.

Johnny English & Johnny English Reborn

Wie aan een spion denkt, denkt al snel aan 007. Maar waar James Bond de sterkste spion aller tijden is, is er ook zijn onhandige tegenpool. Johnny English is het slechtste wat de geheime dienst van Engeland te bieden heeft. Dat het lot van het land dus niet een keer, maar twee keer, in zijn handen komt te liggen is zorgwekkend. Echter kun je zeggen van English wat je wilt, maar hij krijgt de klus zonder twijfel geklaard. Al moeten we eerlijk bekennen dat de zooi die hij maakt, een stuk heftiger is dan de zooi die de kwaadaardige tegenstanders van hem produceren.

Nog meer Netflix

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de nieuwste series op Netflix? Dan moet je ook zeker Manners eigen podcast Kijkvoer! gaan beluisteren. Iedere week vertellen ze je alles wat je moet weten. Binnen twintig minuten ben je weer helemaal bij en weet je precies wat je moet gaan bingen op Netflix.

Kijkvoer podcast over Netflix
Reageer op artikel:
Netflix: 8 gloednieuwe films en series om te checken
Sluiten