Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 10 jan 2019

Met deze gratis app vind je de beste Netflix films en series

Netflix staat overvol met fantastische films en series. Maar de keuze wat je nu precies moet kijken blijft een lastige. Uiteraard proberen we je bij Want te helpen, maar ook wij kunnen niet alles bekijken. Gelukkig is er een nieuwe gratis app die je weg wijsmaakt op Netflix. Op deze manier kijk jij alleen nog maar het beste van het beste!

Netflix app voor de beste films en series

Het kijken van films en series is makkelijker dan ooit te voren. Met Netflix als absolute marktleider heb je een arsenaal aan goede content klaarstaan op je telefoon, televisie, laptop of tablet. Echter is de keerzijde van deze handige tool dat je nooit weet wat je moet kijken. Het aanbod van Netflix is met duizenden films en series niet meer te overzien, en dat is een probleem. Gelukkig weet de applicatie FindFlix daar wat aan te doen.

FindFlix Netflix tool

Het vinden van films of series die volledig aanslaan op jouw verwachtingen en voorkeuren is nog best lastig, maar FindFlix weet hier wat aan te doen. Ontwikkelaar Patrick Gawler heeft de gratis applicatie voor Google Chrome dusdanig in elkaar gezet, dat jij alleen nog maar content vindt die aansluit om je smaak. Het maakt gebruik van je kijkgeschiedenis en beoordeling-geschiedenis om te bepalen welke content nu echt bij je past. Nadat dit berekend is verschijnt de aanbevolen content in een klein blokje op de homepage van Netflix.

Je moet FindFlix eigenlijk zien als een uitgebreide variant van Netflix‘s ‘aanbevolen voor jou’ feature. Deze functie weet dit in principe ook al te doen, maar toont vaak een bepaald aantal series op basis van je belangstellingen. FindFlix houdt echt rekening met de content die je veel kijkt en de beoordelingen die je daaraan koppelt.

FindFlix Netflix tool

FindFlix is gratis te downloaden in de web store van Google Chrome.

Reageer op artikel:
Met deze gratis app vind je de beste Netflix films en series
Sluiten