Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 21 mrt 2018
Leestijd: 3 minuten

Netflix and Chill: nieuwe titels die je in april 2018 niet mag missen

Maart is alweer bijna voorbij, en daarmee staat april voor de deur. Dat betekent dat het weer tijd is voor een lijstje met films, series en documentaires die komende maand naar Netflix komen! Er zitten flinke toppers tussen, van fascinerende Netflix Originals tot klassiekers. We zetten zes aanraders voor je op een rijtje.

The Bourne Trilogy

Niet één, maar drie razend spannende actiefilms komen in april naar Netflix. Dan hebben we het over de nog altijd verslavende Bourne-trilogie. Een Italiaanse vissersboot redt een mysterieuze drenkeling, gespeeld door Matt Damon. In zijn rug vinden ze twee kogels, maar hij heeft het overleefd. Wie is hij? Dat weet de drenkeling zelf ook niet, maar de CIA heeft er wat mee te maken. Wat volgt is een plot vol intrige, actie en plotwendingen. Alledrie de delen komen op 1 april naar de streamingdienst. En nee, het is geen grap!

The Bourne Ultimatum

La Casa de Papel (seizoen 2)

La Casa de Papel, ook wel bekend als Money Heist, is een flinke hit. De Spaanse Netflix-serie gaat over een groep criminelen met een ambitieus doel. Ze willen namelijk de Koninklijke Munt van Spanje overvallen. De buit? 2.4 miljard dollar. Hoe breek je in bij het strengst beveiligde gebouw van het land? Deze mini-serie laat het je zien. Voor de fans is er goed nieuws, want La Casa de Papel seizoen twee komt op 6 april naar Netflix!

Talkshow David Letterman met Jay-Z

De legendarische presentator en ervaren interviewer David Letterman stopte in 2015 met de Late Show. In de tussentijd kweekte hij een baard, en besloot hij toch weer op de voorgrond te treden. Dit keer niet dagelijks, maar met een speciale interview-serie. Eens in de zoveel weken komt er een nieuwe aflevering naar de streamingdienst, waarbij een beroemdheid centraal staat. Twee stoelen, vijftig minuten en bovenal gewoon een goed gesprek. Met namen waar je U tegen zegt. Op 6 april is Jay-Z aan de beurt.

David Letterman Jay-Z Netflix

Lost in Space (seizoen 1)

Lost in Space is een vrij cheesy doch geliefde science-fiction klassieker. In 1998 kwam er een reboot uit, in de vorm van een (zeer teleurstellende) film. In april probeert Netflix het nog een keer met een serie, waarin het verkennen van de ruimte centraal staat. Want dat is wat Lost in Space zo interessant maakt, te midden van een landschap vol grauwe en dystopische science-fiction: het draait om het avontuurlijke, het verkennen van het onbekende. Optimistisch, in plaats van pessimistisch. Op 13 april gaan we ontdekken of dat goed uitpakt.

Monty Python feest

Tja, wat moeten we hier van zeggen? De kans is groot dat je de serie en films van Monty Python al gezien hebt. De fantastische Britse humor is anno 2018 nog steeds even sterk, en nog altijd even invloedrijk. Van de sketch-serie The Flying Circus tot de bijbel-parodie The Life of Brian: het komt allemaal op 15 april naar Netflix. Ja, ook The Holy Grail!

Come Sunday

We sluiten af met een veelbelovende Netflix Original. Come Sunday is gebaseerd op een aflevering van This American Life, een populaire podcast0serie. Carlton Pearson is een rijzende ster onder de evangelisten, internationaal zelfs. Opeens gebeurt echter iets wat zijn leven voor altijd zal veranderen: hij komt in een geloofscrisis terecht. Een intrigerend drama met een sterrencast, die je op 13 april kunt gaan checken.

Come Sunday

En meer op Netflix!

Hier blijft het niet bij!. Hier kun je de complete lijst checken. Ook maart bood een aantal toffe titels op Netflix, die je waarschijnlijk nog lang niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets.

?Lees ook: De term Netflix Original betekent niet wat je denkt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in april 2018 niet mag missen
Sluiten