Netflix and Chill: nieuwe titels die je in augustus 2017 niet mag missen

Een nieuwe maand is aangebroken, dus is het tijd om de balans op te maken. Hoe gaan we onze bingewatchsessies deze maand indelen? In augustus worden er weer toppers van series en films toegevoegd aan Netflix. Deze titels mag je absoluut niet missen.

Jackie Brown

Wanneer je aan Quentin Tarantino denkt denk je waarschijnlijk niet direct aan de film ‘Jackie Brown’. Dat is niet vreemd met top-titels als ‘Pulp Fiction’, ‘Inglorious Bastards’ en ‘Kill Bill’ ook in het rijtje van door Tarantino geregiseerde top-films. Toch is ‘Jackie Brown’ een beetje het vergeten kindje.

De film uit 1997 heeft, hoe kan het ook, een aardige sterrencast. Robert de Niro, Samuel L. Jackson en Robbert Forster schitteren in deze film. ‘Jackie Brown’ bevast een klein beetje Pulp Fiction, een beetje Oceans 11, maar vooral heel veel klassieke Tarantino goedheid. Vanaf 1 augustus te zien op Netflix.

The Founder

De Founder is een beetje ondergesneeuwd door alle andere goede films die in 2016 uit zijn gekomen. Toch is deze biografische film over het mastermind achter McDonald’s, Rac Kroc, echt een sterke film. Ray Kroc wordt gespeeld door Acadamy Award winnaar Michael Keaton, wat op zich zelf al het kijken waard is.

De makers van de film hebben weinig moeite gedaan om Kroc’s anti-helden acties te sugarcoaten. Een goed beeld van de American dream dus. Vanaf 2 augustus te zien op netflix.

Icarus

Het doping-schandaal waarbij Rusland hun Olympische sporters hielp doping te smokkelen en hun testen te vervalsen is het onderwerp van de documentaire die 4 augustus op Netflix verschijnt. De prijswinnende documentaire is geregisseerd door Bryan Fogel, die zelf ook een rol speelt in de docu.

Voor zijn onderzoek naar doping werkte hij samen met de Russische wetenschapper Grigory Rodchenkov. Via heb kwam hij achter het dopingprogramma dat werd gefinancierd door de Russische staat, ofwel het grootste dopingschandaal dat de sportwereld ooit gekend heeft. Een gevaarlijke wereld om je in te begeven en een schokkende en onthullende documentaire. Alleen de trailer laat je al op het puntje van je stoel zitten: kijken dus!

The Matrix trilogie

De Matrix films, met Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss, zijn haast iconische films. Met de groene 0-1 codering en slow-motion moves is het moeilijk om een film te maken die meer sci-fi schreeuwt dan deze. De trilogie komt in zijn geheel op Netflix dus gooi een pizza in de oven en laat het bingewatchen maar beginnen. Vanaf 1 augustus te zien op netflix.

Marvel’s The Defenders (seizoen 1)

Marvel fans hebben geduldig gewacht op het moment waarop Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zouden gaan samenwerken. Ieder van deze helden had eerder al een eigen serie, maar nog niet eerder gingen ze samen de strijd tegen het kwaad aan. Het moment dat je ze samen op 1 scherm kunt zien is dan eindelijk daar. The Defenders is te zien vanaf 18 augsustus.

Vorige maand op Netflix

Ook juni bood een aantal onmisbare titels op Netflix, die je vanwege het overwegend mooie weer of je vakantie waarschijnlijk niet allemaal hebt gezien. Dit zijn onze favorieten van vorige maand.

Reageer op artikel:
Netflix and Chill: nieuwe titels die je in augustus 2017 niet mag missen
Sluiten