Mark Hofman
Mark Hofman Tech 28 jan 2019

7 gloednieuwe Netflix films en series die je nu kunt checken

Het aanbod van Netflix veranderd met de week en we zijn daar ontzettend blij mee. De streamingdienst pomp het platform wekelijks vol met gloednieuwe films en series, waarvan de meeste toch echt het kijken waard zijn. Iets wat ook afgelopen week aan de orde was. 

Netflix heeft haar aanbod ook deze week weer vergroot door nieuwe films en series. Dat komt goed uit, want de dienst gaat ook maar liefst 43 titels verwijderen. Hierdoor zou het zomaar kunnen zijn dat jij het overzicht een beetje kwijtraakt. Daarom hebben we 7 gloednieuwe films en series voor je op een rij gezet, waar jij komende tijd lekker mee uit de voeten kunt.

Suits | seizoen 6B

Zonder enige aankondiging besloot Netflix om het zesde seizoen van Suits, op een heel bizar punt in het verhaal, spontaan in twee delen te delen. Terwijl mensen in Amerika inmiddels het zevende en achtste seizoen lang en breed hebben gezien, krijgen we zes magere vervolgafleveringen van Netflix. Maar eerlijk is eerlijk: Suits blijft een fantastische serie en daarom zijn we alleen maar blij dat het wederom te zien is op Netflix. USA Network heeft inmiddels het einde al aangekondigd en Netflix Nederland laat weten wanneer we het zevende seizoen kunnen verwachten. Maar voor het zover is kunnen we eindelijk verder met de gebeurtenissen van het zesde seizoen.

Suits seizoen 6B is vanaf nu te zien op Netflix.

Club de Cuervos | seizoen 4

Dat Spaanstalige content het lekker doet op Netflix, dat staat inmiddels wel vast. Topper als Elité en La Casa de Papel weten het platform volledig in hun macht te houden, wat resulteert in de smaak naar meer. Club de Cuervos is een komedieserie die draait om een voetbalclub, welke in handen komt van Isabel en Salvador Iglesias. De broer en zus hebben de club in handen gekregen nadat de eigenaar het leven liet. Een samenwerking leek in eerste instantie een fantastisch idee, maar de praktijk laat niets aan de wensen over. Isabel en Salvador hebben beide een compleet ander idee van hoe je een voetbalclub moet leiden, wat zorgt voor een flinke dosis hilariteit. En laten we daar nu net van houden.

Examen de Conciencia | documentaire

Nu we ons toch in het rijtje met Spaanse content bevinden, kunnen we Examen de Conciencia ook zeker aanraden. Deze aangrijpende documentaire is alles behalve grappig, zoals Club de Cuervos, maar vertelt ons wel een belangrijk verhaal. In Examen de Conciencia volgen we een onderzoek naar de Spaansse katholieke kerk, welke in verband zou staan met kindermisbruik. Hoe serieus is het probleem en wat zijn de gevolgen ervan? Journalisten, geestelijken en slachtoffers doen hun woord in deze indrukwekkende documentaire.

The Hunger Games: Mockingjay part 2 | Film

De Hunger Games reeks komt met Mockingjay part 2 eindelijk aan haar zinderende finale. Katniss Everdeen heeft twee keer de Hunger Games overleefd en besluit nu de confrontatie aan te gaan met President Snow. Waar we in het eerste deel voornamelijk de voorbereiding van deze allesbeslissende strijd konden meemaken, gaat het in deze film helemaal los. Samen met een eenheid van District 13, Gale, Finnick en Peeta, is het tijd voor Katniss om nog een keer te laten zien waartoe ze in staat is. Maar dat is op papier een stuk makkelijker te doen dan in het echt.

Kingdom | 1 seizoen

Nadat er een van de gruwelijkste plagen uit de geschiedenis van een koninkrijk zichzelf verspreidt, wordt alle hoop op de koning gezet. Maar wanneer deze ernstig ziek lijkt te zijn, is het de tijd voor de erfgenaam om op te staan. Het land legt hun vertrouwen in de jonge kroonprins, nadat hij geframed wordt voor verraad. Maar in zijn wanhopige zoektocht naar het duister wat zijn land treft, is het tijd om zichzelf te bewijzen. De Zuid-Koreaanse serie wordt goed ontvangen en scoort als een malle in recensies. Dit moet je zien!

Conversations with a Killer: Ted Bundy Tapes | Seizoen 6

Ted Bundy werd op 24 januari 1989 eindelijk gestraft voor de vreselijke dingen die hij ooit heeft gedaan. De man kreeg de doodstraf en kwam aan zijn einde in de elektrische stoel. Maar hoe mensen tot zulke afgrijselijke dingen in staat zijn, is iets wat menig mens nooit zal begrijpen. Echter lijkt de Netflix serie Conversation with a Killer in het zesde seizoen enigszins zien wat zo’n akelig persoon nu beweegt. Niet eerder vertoont interviews, archiefbeelden en geluidsopnames zorgen voor een uniek verhaal. Een verhaal waardoor we iets meer te weten komen over de seriemoordenaar Ted Bundy.

Baywatch | Film

Waar vroeger series als The A-Team en Knight Rider immens populair waren, was ook Baywatch een televisieserie waar mensen voor thuis bleven. En wat doen we met populaire series uit het verleden? Juist, daar maken we jaren later gewoon nog een film van. Iets wat ook met Baywatch is gebeurt in de vorm van de gelijknamige film uit 2017. Gewapend met een cast van Dwayne “the Rock” Johnson, Zac Efron en Alexandria Daddario, volgen we het verhaal van Mitch Buchannon. De zeer gepassioneerde strandwacht krijgt een onuitstaanbare nieuwe collega genaamd Matt Brody. Maar wanneer het voortbestaan van hun strand in gevaar komt, moeten de twee toch heel snel een manier zien te vinden om met elkaar op te schieten.

 

Reageer op artikel:
7 gloednieuwe Netflix films en series die je nu kunt checken
Sluiten