Ilona Braam
Ilona Braam Pop-Culture 22 apr 2019

Acht verse Netflix Originals om deze week te bingen

Een nieuwe week is begonnen en dat betekent uiteraard dat er ook weer nieuwe films en series op Netflix te bingen zijn. Dus als je deze week even wat minder te doen hebt, kun je aan de slag met deze acht kersverse Netflix Originals.

Pinky Malinky: Part 2

Als eerste hebben we op de lijst de geanimeerde comedyserie Pinky Malinky. Daar konden we eerder al seizoen 1 van bingen en sinds vandaag is ook seizoen twee online verschenen bij de streamingdienst. Tijd dus om verder te gaan met de avonturen van de altijd maar positief ingestelde hotdog en zijn beste vrienden.

Netlix Pinky Malinky

Vanaf 22 april

Selection Day

Naast het tweede seizoen van Pinky Malinky zijn vandaag op Netflix ook nieuwe afleveringen verschenen van de serie Selection Day. Hierin volgen we twee jonge mannen die behoorlijk goed zijn in het spelen van cricket, maar zich onderdrukt voelen door hun vader en het systeem waarin ze leven. De jonge cricket talenten kunnen op deze manier namelijk niet hun eigen ambities najagen en dat zorgt natuurlijk voor de nodige strubbelingen.

Vanaf 22 april

I Think You Should Leave with Tim Robinson

Van de drama in Selection Day gaan we verder naar seizoen 1 van de nieuwe en onconventionele comedyserie I Think You Should Leave with Tim Robinson. In elke aflevering gaan Tim Robinson en zijn gasten aan de slag om iemand tot op het punt te drijven dat hij of zij wanhopig weg wil gaan. Netflix zelf omschrijft de serie als offbeat en absurd en als we ze moeten geloven zou geen enkele interactie normaal verlopen.

Vanaf 23 april

Bonding

Bij het woord “bonding” denk je misschien aan mensen die aan elkaar gehecht beginnen te raken en deels is dat ook waar de Netflix serie Bonding om draait. Als je denkt aan het woord ” bonding” denk je misschien ook aan bondage en als je dat combineert met die andere gedachte, heb je ongeveer een beschrijving van waar Bonding over gaat. We volgen namelijk het verhaal van een een studente uit New York, die bijklust als dominatrix. Om haar hiermee te helpen zet ze haar beste homovriend van de middelbare school in als assistent.

Vanaf 24 april

The Protector: seizoen 2

Deze week gaan we ook verder met het verhaal van de Turkse Netflix Original The Protector. In de serie volgen we een jonge man, die erachter komt dat het zijn lot is om de wereld  te redden van duistere krachten. Gelukkig heeft hij hiervoor een speciale trui, die hem bijzondere krachten geeft. Seizoen 1 eindigt met een mooie cliffhanger, waarbij de wereld er toch echt slechter af lijkt te zijn dan aan het begin van de serie. Toch realiseer je je ook dat het kwaad misschien toch niet zo zwart/wit in te schatten is.

Vanaf 26 april

Street Food

Van al die actie met trekking tot het redden van de wereld krijg je best honger en die honger kun je stillen met inspiratie uit de docuserie Street Food. Deze serie draait uiteraard om street food en neemt je mee op sleeptouw over de hele wereld op zoek naar lekker voedsel en de verhalen achter de mensen die dit straat eten voorbereiden.

Vanaf 26 april

Yankee

Van lekker eten gaan we naar de onderwereld in Mexico. We hebben het over de serie Yankee, waarin een jonge Amerikaanse ondernemer op de vlucht is voor de politie en uiteindelijk eindigt als drugsbaron in Mexico om zijn gezin te kunnen beschermen. Zo zie je maar weer hoe het leven soms een vreemde wending kan nemen.

Netflix Yankee

Vanaf 26 april

ReMastered: Devil at the Crossroads

Als laatste op de lijst hebben we ReMastered: Devil at the Crossroads voor je. Uiteraard denk je bij deze titel aan een worstelende zanger of muzikant, die bij een kruising op de weg zijn ziel aan de duivel probeert te verkopen in ruil voor succes. Of blues mysterie Robert Johnson ooit zo’n deal heeft gedaan weten we natuurlijk niet, maar het is wel opvallend dat hij vanuit het niets opeens zo bijzonder goed is geworden. In deze Netflix film gaan familieleden, critici en beroemde fans op zoek naar de mens die achter de muziek zat.

Vanaf 26 april

Hiermee sluiten we ons lijstje af en we hopen je te hebben geïnspireerd voor deze week. Mocht je daarna weer eens niet weten waar je nou weer naar moet gaan kijken, heeft Netflix misschien binnenkort iets nieuws voor je. De streamingdienst zou namelijk aan het experimenteren zijn met een knop voor een willekeurige film of serie.

Meer Netflix?

Fan van Netflix en tech? Dan is onze podcast “WantKast” misschien wel iets voor jou. Elke week bespreken Thomas en Mark het grootste nieuws van de afgelopen week. Daarbij hebben ze het ook regelmatig over de series en films die ze hebben gekeken op Netflix.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Acht verse Netflix Originals om deze week te bingen
Sluiten