Laatste kans: deze topfilms verdwijnen binnenkort van Netflix ?

Noah Korevaar 13 mrt 2018 Tech

Elke week voegt Netflix een flink aantal films, series en documentaires aan zijn bibliotheek toe. Helaas verlopen er regelmatig ook licenties, waardoor films en series verdwijnen. Deze week is het opnieuw raak. We geven je een overzicht van topfilms die binnenkort gaan verdwijnen van Netflix, en die je dus nog snel kunt checken. Deze keer een hoop actie en spanning!

Netflix: Black Swan (IMDb: 8.0)

Black Swan is acht jaar later nog steeds een indrukwekkende film. Natalie Portman speelt Nina, een balletdanseres. Ze maakt onderdeel uit van een balletgezelschap, waarin de concurrentie bijzonder hevig is. De jonge dames willen allemaal de plaats innemen van Beth, de belangrijkste danseres van het genootschap. Nina moet niet alleen haar concurrentie verslaan, maar ook haar eigen psychische demonen overwinnen. Een intrigerende topfilm die op 14 maart van Netflix gaat verdwijnen.

Black Swan Netflix

Trade (IMDb: 7.4)

Trade is een ijzersterke thriller uit 2007. De film gaat over een jonge Poolse vrouw, die het helemaal wil gaan maken in de Verenigde Staten. Opeens neemt haar leven een hele andere wending, wanneer ze door mensenhandelaars wordt ontvoerd. Samen met een 13-jarig Mexicaans meisje wordt ze als seksslavin naar Amerika gebracht. Kunnen ze ontsnappen voor het te laat is? Trade verdwijnt op 14 maart van de streamingdienst.

Trade netflix laatste kans

The Big Short (IMDb: 7.8)

The Big Short is een vrij recente topfilm over de financiële crisis van 2007, die voortwoedde tot 2012. We zien de naderende crisis uit de ogen van vier buitenstaanders, die de instortende markt aan zagen komen. In plaats van een oplossing te zoeken, besluiten ze er van te gaan profiteren. Met behulp van speculatie slepen ze een fortuin binnen. Althans, dat is het plan. Een cast om van te smullen. Helaas verdwijnt The Big Short op 16 maart van de dienst.

Real Steel (IMDb: 7.1)

Het jaar is 2020. Traditionele vechtsporten zijn compleet vervangen door een nieuwe sport, het boksen met robots. Charlie Kenton (Hugh Jackman) is een voormalige bokser die nu door het leven gaat als robotbokser. De moeder van zijn zoon overlijdt plotseling, waardoor hij er alleen voor staat. Zijn zoontje Max wil het ook gaan proberen met een afgeschreven boksrobot. Al snel maken ze samen furore, al gaat dat niet zonder slag of stoot. Blijft tot 17 maart op Netflix te zien!

Real steel film

Hanna (IMDb: 6.8)

Hanna is niet zomaar een tiener. Ze is namelijk door haar vader opgevoed als een perfecte huurmoordenaar. Ze heeft de kracht, het inzicht en de kennis van een topsoldaat. Haar vader stuurt haar op een misse door Europa. Wat ze daar ontdekt, verandert echter heel haar leven. Een zeer vermakelijke thriller met spectaculair in beeld gebrachte actie-scènes. Een aanrader dus! Hanna is nog tot 19 maart op Netflix te zien.

Totall Recall (IMDb: 6.3)

Totall Recall was misschien niet de ultieme reboot waar men op hoopte. Dat neemt echter niet weg dat deze sci-fi film uit 2012 nog steeds zeer vermakelijk is. Een echte popcornfilm, voor een lui avondje op de bank. Douglas Quaid (Colin Farrell) komt in aanraking met een bedrijf dat dromen tot werkelijkheid brengt. Door slechte keuzes en een hoop intrige raakt de fabrieksmedewerker echter in de problemen. Wat is fantasie, en wat is werkelijkheid? Tot 17 maart kun je daar achter komen op Netflix.

Totall Recall imdb

En dat is nog niet alles…

Helaas blijft het niet bij deze toppers. De complete lijst kun je hier checkenDit zijn onze favorieten van vorige maand. Check ook onze lijstjes met de gekste AliExpress koopjes en gadgets. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd als eerste dit soort Netflix-nieuws binnen te krijgen.

?Lees ook: Gaat Netflix jouw bingewatch-sessies belonen? ?

Reageer op artikel:
Laatste kans: deze topfilms verdwijnen binnenkort van Netflix ?
Sluiten