Netflix: dit zijn de beste nieuwe films en series in augustus

Een nieuwe maand en dat betekent dus een aantal nieuwe releases op Netflix. Wij zetten ze voor je op een rij zodat je niets hoeft te missen.

Natuurlijk ben je deze maand het liefst op vakantie, maar helaas gooit de coronacrisis soms roet in het eten. Gelukkig is er Netflix waardoor menig avond een stuk minder saai wordt. Zoals elke maand komt de streamingdienst in augustus met nieuwe series en films. Dit zijn de belangrijkste releases.

American History X – 1 augustus

American History X is een echte klassieker. Het hoort al jaren bij de topfilms op IMDb. Het verhaal gaat over Derek, een man die beïnvloed wordt door zijn racistische vader. Als die ook nog eens vermoord wordt door een zwarte drugsdealer, zijn alle allochtonen misdadigers. Hij sluit zich aan bij een neonazistische groep. In de gevangenis bouwt hij een vriendschap op met een zwarte medegevangene en zijn beeld verandert. Hij probeert zijn jongere broer die hetzelfde wereldbeeld als hem eerst had, te behoeden voor misstappen.

Interstellar – 1 augustus

Interstellar is een van de beste science-fictionfilms van de afgelopen jaren. Dat is ook geen verrassing aangezien het geregisseerd wordt door Christopher Nolan. Een team van ontdekkers reist door een wormhole in de ruimte om de mensheid proberen te redden.

Immigration Nation – 3 augustus

Deze Netflix-documentaireserie gaat over immigratie in de Verenigde Staten. Het geeft een kijkje in de politiek van Donald Trump. De docu-makers mochten een kijkje nemen bij de ICE-operaties en laten zien hoe illegale immigranten worden gepakt en hoe er met ze wordt omgegaan.

Anelka: L’Incompris – 5 augustus

Nicolas Anelka was een van de meest bijzondere voetballers van het vorige decennium. Hij had veel talent maar kwam regelmatig in opspraak door zijn gedrag. De Fransman is dan ook moeilijk te peilen. Met deze nieuwe docu komen we meer over de flamboyante aanvaller te weten.

Project Power – 14 augustus

Project Power is de grootste nieuwe Netflix-release deze maand. Een pil zorgt voor veel problemen in New Orleans. Het geeft de gebruiker vijf minuten lang onvoorspelbare superkrachten. Een jonge dealer, een lokale politieman en een ex-soldaat doen er alles aan om de groep die verantwoordelijk is voor de uitvinding te achterhalen. De hoofdrollen in deze actiefilm zijn voor Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt en Machine Gun Kelly.

Dirty John (seizoen 2) -14 augustus

Deze Netflix-serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Debra ontmoet John via een datingssite. Al snel bloeit er wat op tussen de twee, alleen de dochters van Debra vertrouwen de man niet. Zij gaan op onderzoek uit en komen erachter dat John niet diegene is die hij beweert te zijn.

A Star is Born – 20 augustus

A Star is Born is natuurlijk een klassieker. Geen wonder dat er in 2018 een remake is gekomen van de film en die is nog beter dan het origineel Dit komt vooral door Lady Gaga en Bradley Cooper die de hoofdrollen geweldig neerzetten. Het verhaal gaat over een muzikant die zijn carrière vergooide door zijn leeftijd en alcoholisme. Nu probeert hij er alles aan te doen om dat te voorkomen bij een jonge zangeres die hij ontmoet. Eindelijk is deze film te zien op Netflix.

Lucifer (seizoen 5) – 21 augustus

Eindelijk komt het vijfde seizoen van Lucifer naar Netflix. In de serie wordt de gevallen engel Lucifer Morningstar in beeld gebracht. Hij heeft er genoeg van in de hel en komt naar de aarde om de mensheid beter te begrijpen. Hij gaat een detective met het oplossen van misdaden. Het vierde seizoen is goed ontvangen door de fans, dus hopelijk gaat het deze zomer op dezelfde voet verder.

Reageer op artikel:
Netflix: dit zijn de beste nieuwe films en series in augustus
Sluiten