Daniel Koster
Daniel Koster Tech 15 dec 2017

Zes onmisbare Netflix-functies die we nog in de streamingdienst willen zien

Jaaaa, je kunt films en series nu downloaden via Netflix en dan offline kijken. Perfect als je met de kerst naar familie moet die in één of ander ver oord wonen. Maar we zijn nog niet content en willen nóg meer Netflix-functies.

Netflix heeft met het offline kijken één van onze gebeden verhoord. Maar we hebben nog een paar verzoekjes. Dit bedoelen we niet om te zeuren, want we zijn ontzettend blij met Netflix. Echter kan het natuurlijk altijd beter en dat tonen de volgende functies:

[listicle]

Zien wat je vrienden kijken

Gebruik je Spotify? Dan kun je, als je je vrienden via het medium toevoegt, zien wat zij voor muziek luisteren. Dat zou via Netflix ook chill zijn. Dan komen er op die manier allerlei toffe films en -series voorbij en hoef jij minder te zoeken.
[/listicle]

[listicle]

Überhaupt het kunnen chatten en chillen met vrienden is een must

Het lijkt ons sowieso tof om via Netflix te kunnen chatten en chillen. Samen een filmpje kijken, check. Dat je dan ook nog met elkaar kunt praten over de film die je kijkt lijkt ons extra nice. Wat jij?
[/listicle]

[listicle]

Neem meer over van Spotify!

Daar blijft het niet bij. Want Spotify heeft meer goede opties. Wat denk je van de mogelijkheid om je eigen afspeellijst te maken en die met anderen te kunnen delen. De meest bloedstollende actiefilms of enerverende dramafilms heb je zo binnen handbereik.
[/listicle]

[listicle]

Individuele kanalen met een wachtwoord vergrendelen

Deel jij een account met iemand anders? Dan kan hij of zij andere mensen weer op dat account laten kijken, bijvoorbeeld als ze bij iemand anders thuis zijn. Dan is de kans groot dat die mensen ook op jouw account films checken waardoor jij niet kunt kijken of allerlei aparte aanbevelingen krijgt. Maar als jij jouw account nou kunt beveiligen, dan is dat bijna onmogelijk.
[/listicle]

[listicle]

Meer dingen kunnen personaliseren

Netflix speelt goed op jou in, maar het kan beter. Wat als jij met een simpel drag-and-drop systeem kunt kiezen welke genres bovenaan in je beginscherm komen te staan? Ook kunnen kiezen welke films niet meer in je aanbevelingen komen lijkt ons goud.
[/listicle]

[listicle]

Meeeeeeeer informatie

Dikwijls zitten wij tussen Netflix, YouTube, IMDB te switchen om een goed film of serie te vinden. Waarom zou je de films en series die op Netflix staan niet van meer informatie voorzien? Dat zou pas handig zijn!
[/listicle]

Netflix-functies waar ons hart harder van gaat kloppen

Het moge duidelijk zijn: de streamingdienst is nice, maar het kan nóg beter. Wij hopen dan ook dat de dienst gauw met deze Netflix-functies komt. Voor nu zijn we al meer dan tevreden met de offline functie. Wil jij van deze optie gebruik maken? Check dan in ieder geval onze favoriete series en -films die je offline kunt kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zes onmisbare Netflix-functies die we nog in de streamingdienst willen zien
Sluiten