Netflix gaat films en series gratis aanbieden zonder abonnement

Heb je geen Netflix maar wil je wel een aantal van de series en films zien? Dan kan dat nu helemaal gratis op het platform.

Je kunt het je waarschijnlijk bijna niet voorstellen, maar er zijn ook genoeg mensen die Netflix niet hebben. Als je tot die laatste groep behoort, mis je veel goede series als Undercover, Narcos en Stranger Things. Toch is er een gezegde dat je iets niet kunt missen wat je niet kent. Daar maakt Netflix nu een einde aan, aangezien het nu een aantal van haar titels gratis gaat aanbieden.

Gratis op Netflix

De rode N heeft daar nu een speciale site voor gelanceerd. Op netflix.com/watch-free kun je nu een aantal van die series gratis bekijken. Hiervoor hoef je geen account te maken en dus zit je nergens aan vast. Een aantal van de titels die te bekijken zijn, zijn Stranger Things, Bird Box, Murder Mystery, When They See Us en nog een aantal andere producties. “Netflix is de beste plek voor alle wensen op het gebied van entertainment. Maar je hoeft dat niet van ons aan te nemen: kijk zelf gratis enkel van onze favoriete series en films,” schrijft het bedrijf op haar pagina. Het aanbod van de films en series kan regelmatig veranderen op de site.

Helaas zit er wel een maar aan. Raak je zo verknocht aan Stranger Things na één aflevering? Dan heb je pech. Bij series blijven de gratis afleveringen maar beperkt tot een enkele. Wil je meer zien, dan heb je toch echt een Netflix-abonnement nodig. Voor films geldt wel dat je ze helemaal af kunt kijken. Helaas is dat wel een beperkt aanbod, waardoor je niet alles gratis kunt kijken wat je wil. Na de film of een aflevering van een serie krijg je een pop-up te zien.

Je kunt de Netflix-shows bekijken via je browser op je PC of Android-device. Het is alleen niet mogelijk om dat te doen op iOS.

Netflix heeft tijdens het coronavirus flink wat nieuwe abonnees mogen verwelkomen. Het bedrijf wil echter nog meer. Het heeft hierbij steeds meer concurrentie gekregen. Zo zijn sinds minder dan een jaar Apple TV+ en Disney+ actief en is in de Verenigde Staten ook HBO Max erbij gekomen. Er is dus genoeg te winnen.

Reageer op artikel:
Netflix gaat films en series gratis aanbieden zonder abonnement
Sluiten