Netflix geeft je eindelijk controle over de meest irritante functie

Netflix is een heel fijne app, maar niet elke functie is even handig. Aan een van de meest irritante komt binnenkort wellicht een einde.

Netflix is de populairste streamingdienst van ons land. Dat is vrij logisch aangezien het een enorm aanbod heeft van films, series en documentaires. Daarnaast maakt het ook veel eigen originals die nergens anders zijn te zien, waardoor je wel Netflix moet hebben om het te kunnen kijken.

Irritaties in Netflix

In eerste lijkt alles op Netflix goed in elkaar te zitten. Je kunt zoeken via de searchbutton en op de homepagina staan allemaal series en films die aansluiten op je smaak. Toch zijn er ook functies van het platform die bij sommige mensen het bloed onder de nagels vandaan haalt. Gelukkig lijkt de meest irritante te verdwijnen als we BGR moeten geloven.

Je herkent het vast wel: die verschrikkelijk irritante previews van films en series wanneer je in je homescherm over een bepaalde titel heen gaat. Gelukkig kun je die sinds februari al uitschakelen waardoor je er geen last van hebt. Nu zet Netflix de volgende stap.

Soms denkt Netflix dat we wat dom zijn. Als je een hele serie aan het bingewatchen bent komt wel eens de pup-up naar boven of je nog steeds aan het kijken bent. Natuurlijk doe je dat, anders zou je de app wel uit hebben gezet. Tuurlijk vallen mensen wel eens in slaap, maar goed, dat is hun eigen schuld dan.

Er komt een oplossing

Netflix lijkt eindelijk naar alle klachten te hebben geluisterd, want het komt nu met een nieuwe optie. Het is mogelijk om de functie “afspelen zonder opnieuw te vragen” in te stellen. Hierdoor zie je die irritante vraag niet meer verschijnen. Op dit moment zit het in de testfase en komt het hopelijk snel online. Het is dus nog de vraag wanneer iedereen er gebruik van kan maken.

Wil je meer lezen over Netflix? Bezoek dan onze overzichtspagina!

Reageer op artikel:
Netflix geeft je eindelijk controle over de meest irritante functie
Sluiten