Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Culture 30 nov 2018

Netflix (bijna) gratis gebruiken? Zo doe je dat!

Knappe kop die nog nooit van Netflix gehoord heeft. De streamingdienst staat bomvol met content op het gebied van films en series. Uiteraard zijn er veel mensen om je heen die gebruik maken van Netflix, maar die betalen daar gewoon elke maand voor. En jij zit daar op je bank met een simpele vraag in het hoofd: is er een manier om Netflix ook gratis te gebruiken? Wij hebben het antwoord voor je!

Gratis gebruik van Netflix?

Netflix is een streamingdienst waarvoor je normaal gesproken geld moet betalen. Zo heb je verschillende abonnementen voor het platform en verschillende manieren om je content te kijken. Maar is er eigenlijk ook een manier om de content gratis te zien?

Het antwoord op die vraag is ja. Netflix is in zijn volledigheid gratis te gebruiken. Dat betekent dat je alle films en series die op het platform staan kan zien, voor welgeteld €0 per maand. Of nou ja, per maand…per een maand. Wanneer je een account aanmaakt op Netflix, en je betaalgegevens hebt doorgegeven, is de eerste maand volledig vrijblijvend te gebruiken. Je betaald in deze eerste maand dus helemaal niets en zit helemaal nergens aan vast. Keerzijde is overigens wel dat je na die ene maand wel gewoon moet lappen. Door de registratie met je rekeningnummer is het niet mogelijk om een nieuw e-mailadres aan te maken en wederom een gratis maand te claimen. Tenzij jij twaalf rekeningen hebt waarmee je een jaar lang gratis kan kijken natuurlijk.

Outlaw King Want

Alternatieven

Netflix is dus een maand gratis te gebruiken, maar wordt daarna een betaalde dienst. Echter zijn er wel andere manieren waarop je de dienst voordeliger kunt gaan gebruiken. Zo kun je een account met iemand delen en kun je het op die manier zo goedkoop, en vooral zo lastig, mogelijk maken voor jezelf. Ook is het mogelijk om alles iets minder legaal aan te pakken dan misschien de bedoeling is. Maar die keuze is aan jou.

Ben je benieuwd naar deze alternatieven? Check dan ook zeker even dit artikel!

Reageer op artikel:
Netflix (bijna) gratis gebruiken? Zo doe je dat!
Sluiten