Netflix gaat Halloween vieren met 5 nieuwe horrorfilms: dit zijn ze!

De zomer is over een week officieel afgelopen en dat betekent dat Halloween in aantocht is. Ondanks dat er in Nederland weinig mensen zijn die het actief vieren is het natuurlijk wel het perfecte excuus om eens lekker wat horrorfilms te kijken. Netflix gaat je daar bij helpen, want de dienst zal in de aanloop van deze Amerikaanse feestdag maar liefst 5 horrorfilms uitbrengen.

Netflix gaat de komende weken 5 horrorfilms uitbrengen

Veel klachten omtrent het Netflix aanbod hebben te maken met een gebrek aan horrorfilms. Er mogen dan ook in dat genre genoeg interessante titels op de dienst staan, maar de echte liefhebber heeft het natuurlijk al snel allemaal uitgekeken.

Gelukkig gaat Netflix in de aanloop van 31 oktober (de dag dat Halloween gevierd wordt) 5 horrorfilms toevoegen aan haar aanbod toevoegen. Welke dat precies zijn zie je hieronder:

In the Shadow of the Moon (Netflix original)

De eerste film die op Netflix zal verschijnen gaat een mix tussen horror en thriller worden. Wie zien Thomas Lockhart, een ambitieuze politieman die dolgraag promotie zou maken. Dit doet hij door opzoek te gaan naar mysterieuze seriemoordenaar. Het gaat om iemand welke eens in de zoveel tijd toeslaat, en dan weer verdwijnt. Al snel wordt de situatie zo vreemd, dat Thomas zijn gezonde verstand verliest.

In the Shadow of the Moon zal vanaf 27 september te zien zijn

In the Tall Grass (Netflix original)

Netflix is geen onbekende in het verfilmen van Stephen King verhalen. In navolging van Gerald’s Game en 1922 komt er nu ook een film rondom het boek ‘In the Tall Gras’. Dit verhaal draait om Becky en Cal, een broer en zus die tijdens hun verblijf op het platteland ineens geschreeuw vanuit het hoge gras horen. Al ze vervolgens gaan kijken waar het vandaan komt blijkt al snel dat ze dit beter niet hadden kunnen doen…

In the Tall Grass zal vanaf 4 oktober op Netflix te zien zijn

Fractures

Als het dochtertje van Ray tijdens een autorit naar huis gewond raakt maakt hij een tussenstop in het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Daar aangekomen blijkt al snel dat het personeel zich erg merkwaardig gedraagt. Als vervolgens zowel zijn vrouw als kind verdwenen zijn is het aan Ray om zijn gezin terug te vinden en de waarheid te achterhalen.

Fractures zal vanaf 11 oktober op Netflix te zien zijn

Eli

In Eli zien we een gelijknamig personage dat een experimentele medische behandeling ondergaat. Waar de arts hem belooft beter te worden gaat het al snel de verkeerde kant op. Zo krijgt Eli steeds nachtmerrieachtige ervaringen die alsmaar heftiger worden. Heeft de dokter dan misschien toch hele andere bedoelingen?

Eli zal vanaf 18 oktober op Netflix te zien zijn

Rattlesnake

De regisseur van het eerdergenoemde 1922 heeft onlangs nog een andere horrorfilm gemaakt, namelijk Rattlesnake. Hierin zien we een alleenstaande moeder die samen met haar dochter Clara op weg is naar een nieuw leven. Als deze laatste echter gebeten wordt door een giftige slang is ze genoodzaakt om de hulp van een mysterieuze vrouw aan te nemen. Ondanks dat deze instaat is om Clara’s leven te redden zal haar moeder hiervoor wel een tegenprestatie moeten leveren, namelijk een vreemde vermoorden.

Rattlesnake Netflix
Bron: Netflix

Rattlesnake zal vanaf 25 oktober op Netflix te zien zijn

Meer Netflix horror

Als jij echter niet kunt wachten tot 27 september dan kun je als Netflix abonnee nu al genieten van films en series als IT, Psycho en The Mist.

Heb je behoefte aan nog meer horrorfilms? Bekijk dan ons lijstje met alternatieve streamingdiensten eens. Hierop staan namelijk meerdere diensten die zich voornamelijk focussen op titels binnen het horrorgenre.

Bron

Reageer op artikel:
Netflix gaat Halloween vieren met 5 nieuwe horrorfilms: dit zijn ze!
Sluiten