Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 2 nov 2018

Hero Mask: Netflix introduceert explosieve politie thriller

Anime wordt steeds populairder, juist ook in Europa en Amerika. Titels als My Hero Academia en Attack on Titan worden wereldwijd door miljoenen fans gekeken. Netflix begint zich ook steeds meer te focussen op de Japanse animatieseries. Niet alleen door bestaande series aan te bieden, maar ook met Netflix Originals.

Netflix introduceert HERO MASK

Anime is nou niet bepaald de meest toegankelijke vorm van entertainment. Sure, iedereen heeft vroeger Pokémon gekeken, maar toen had je amper door dat het om Japanse content gaat. Waar in het Japan heel normaal is dat volwassenen animatieseries kijken, kijken we daar in bijvoorbeeld Nederland toch anders tegenaan.

Toch weet Netflix maar al te duidelijk te maken dat sommige anime nou niet bepaald geschikt voor kinderen is. Neem bijvoorbeeld Devilman Crybaby, een Netflix Original die een flinke portie seks, geweld en aanstootgevende verhaallijnen in je gezicht gooit. Op een fantastisch vormgegeven manier, dat dan weer wel.

Op 3 december komt de streamingdienst met een nieuwe razend spannende anime-serie, genaamd HERO MASK. Het gaat om een originele politie-thriller. Een detective worstelt met een mysterieuze uitbraak van gemaskerde misdadigers. Overal gaat het mis, maar de politie loopt in zijn onderzoek helemaal vast. Wat is er aan de hand?

De serie is wereldwijd exclusief in handen van Netflix. Het volledige eerste seizoen staat vanaf 3 december op Netflix. Het gaat om een Part 1, dus wellicht komen er nog meer seizoenen.

Studio Pierrot is verantwoordelijk voor de productie. Dat is de Japanse Studio die internationaal indruk maakte met Naruto Shippuuden. Verwacht dus een hoop spectaculaire actiescènes en een explosief plot!

Netflix introduceert HERO MASK
Reageer op artikel:
Hero Mask: Netflix introduceert explosieve politie thriller
Sluiten