Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 23 jan 2019

Netflix komt heel snel met zevende seizoen van Homeland

Het aanbod van Netflix is bijna nooit hetzelfde. De streamingdienst past op wekelijkse basis haar content volledig aan. De komst van nieuwe films, documentaires, series en seizoenen behoort inmiddels bijna tot de orde van de dag. Iets waar de fans van Homeland overigens bijzonder blij om zullen zijn. Netflix kondigt aan wanneer we het zevende seizoen kunnen verwachten. 

Netflix kondigt zevende seizoen Homeland aan

Netflix heeft eindelijk het zevende seizoen van Homeland aangekondigd. De immens populaire serie is terug voor wederom een nieuw seizoen, welke direct begint met het bloedstollende einde van seizoen 6. Netflix komt ieder jaar met een nieuw seizoen van de hitserie, welke in 2019 overigens aan haar einde komt. Het verhaal rondom Carrie Mathison gaat door vanaf 12 februari 2019.

Homeland seizoen 7

In dit voorlaatste seizoen volgen we Mathison, gespeeld door actrice Claire Danes, die er helemaal alleen voor lijkt te staan. Dat ze er nog is, is overigens wel een wonder na de gebeurtenissen van seizoen 6. De dame werd adviseur van aanstaand president Keane en kreeg vervolgens te maken met een aanslag. Het mag duidelijk zijn dat bepaalde mensen Carrie uit de weg willen hebben, maar door Peter Quinn is dat tot op heden niet gelukt.

Het zevende seizoen beschikt over 12 afleveringen, welke allemaal vanaf 12 februari te zien zullen zijn.

Homeland verlaat het toneel

Sinds 2011 volgen we Carrie Mathison in de hitserie Homeland. De serie heeft ons de afgelopen acht jaar een uniek kijken in de Amerikaanse eenheid gegeven en deed dat met immens succes. Wereldwijd wist te serie miljoenen kijker te trekken en won het zelfs verschillende awards. Ondanks het feit dat Homeland zich in de eerste paar seizoen richtte op Nicholas Brody, heeft het verhaal zichzelf ook zonder dit personage staande weten te houden. In plaats van de jacht op een man, richt het zich volledig op verschillende aspecten van de intelligente community van de Verenigde Staten. Een richting die de kijker op het puntje van de bank heeft weten te houden.

Dit jaar wordt het achtste, en laatste seizoen, in Amerika uitgezonden. De kans dat deze pas vanaf 2020 in ons land te zien is, is redelijk aanwezig.

Reageer op artikel:
Netflix komt heel snel met zevende seizoen van Homeland
Sluiten