Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 22 aug 2019

Netflix lijkt klap uit te delen aan FYRE Festival met Horror-trailer

Netflix lijkt soms niet te weten welke kant ze nou op willen. De ene week geven ze aan te willen bezuinigen en vervolgens worden er weer een hoop nieuwe projecten aangekondigd. Hoe dan ook, het levert soms wel interessante titels op. Zoals een serie waarvan de trailer ons deed denken aan het beruchte Fyre Festival.

Netflix deelt trailer voor The I-Land

Voor veel mensen zal de spraakmakende documentaire rondom het gefaalde Fyre Festival nog vers in het geheugen zitten. Dit werd aangekondigd als een revolutionair nieuw evenement, maar was in werkelijkheid één grote mislukking. Al bewijst de Netflix trailer voor The I-Land dat het altijd nog erger kan.

We zien hierin namelijk een groepje mensen dat op een eiland terecht komt en vervolgens geen idee heeft hoe ze daar terechtgekomen zijn. Al snel blijkt dat ze vastzitten in een soort The Hunger Games-achtig concept waarin ze moeten vechten voor hun leven:

The I-Land voelt wat ons betreft aan als een horrorfilm die daarnaast een soort parodie is op het Fyre Festival. Al blijkt het niet slechts om een film te gaan, maar een Netflix complete serie.

Het project heeft rollen voor Kate Bosworth, Alex Pettyfer en Natalie Martinez. De bedoeling is dat The I-Land vanaf 12 september op Netflix verschijnt.

Mocht jij nog hierdoor nieuwsgierig zijn geworden naar het Fyre Festival dan hebben we goed nieuws. Je kunt de documentaire Fyre: The Greatest Party That Never Happened namelijk nog steeds via Netflix bekijken.

Meer aankomende films en series

Buiten The I-Land zullen er de komende tijd nog meer films en series op Netflix verschijnen. Welke dat precies zijn kun je lezen in dit overzicht.

Er zal ter compensatie ook het een en ander weer van de streamingdienst afgehaald worden. Daarover kun je hier meer informatie krijgen. De laatste nieuwtjes rondom de streamingdienst vind je in ons recentelijk bijgewerkte overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix lijkt klap uit te delen aan FYRE Festival met Horror-trailer
Sluiten