Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 8 nov 2018

Netflix introduceert vier nieuwe brute Netflix Originals

Netflix maakt zich gereed voor een knallend najaar. Niet alleen vol kerstfilms, maar ook met internationale producties uit eigen stal. Waaronder de eerste Poolse Netflix Original. Deze week kwamen er vier nieuwe trailers uit van vier potentiële najaarstoppers. We zetten ze voor je op een rijtje.

Dogs of Berlin – 7 december

Dogs of Berlin is de tweede Duitse Netflix Original. De eerste was Dark, de razend spannende en grimmige titel die wist te ontploffen. Juist door titels als Dark en La Casa de Papel is de streamingdienst veel meer gaan investeren in Europese producties.

De lat voor Dogs of Berlin ligt dus hoog. Het gaat om een politieserie, waarvan op 7 december het eerste seizoen zal verschijnen. Het eerste seizoen gaat over de moord op een Turks-Duitse voetballer. Twee agenten moeten de dader zien te vinden, terwijl ze door een etnisch mijnenveld lopen.

Netflix’s The Christmas Chronicles – 22 november

Het is weer bijna tijd voor kerst. De streamingdienst liet onlangs weten dit jaar extra kersttitels te gaan produceren. Daar gaan kijkers al zeer binnenkort de eerste vruchten van plukken. Op 22 november komt The Christmas Chronicles online. Dat is een kerstfilm waarin Kurt Russel de kerstman speelt. Twee kinderen weten hem voor kerstavond te betrappen met hun camera. Het geheim van de kerstman wordt bedreigd, maar een magische reis biedt de oplossing..

1983 – 30 november

Maak kennis met de eerste Poolse Netflix Original. Elke anderstalige serie brengt zijn eigen culturele invloeden met zich mee, dus wat dat betreft wordt 1983 een zeer interessante titel. 1983 gaat over een aanslag, die in dat jaar is gepleegd. De daders en het motief blijven een groot mysterie, tot decennia later een student achter een bizar complet komt. De impact daarvan is groter dan men hoopte.

Vai Anitta – 16 november

Tijd voor een kleurrijke documentaire, genaamd Vai Anitta. Anitta is al heel lang een gigantische ster in Brazilië, maar pas sinds kort maakt ze ook internationaal furore als zangeres. Ze werkte de afgelopen jaren samen met Iggy Azalea, Major Laxer en Alesso. De opkomst van die ster heeft Netflix treffend in beeld gebracht in een nieuwe documentaire, genaamd Vai Anitta! Hoe is het voor haar omgeving dat ze internationaal een ster is geworden, en wat zijn de schaduwkanten?

 

Reageer op artikel:
Netflix introduceert vier nieuwe brute Netflix Originals
Sluiten