Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 29 nov 2018

Netflix introduceert 6 nieuwe Netflix Originals

Netflix scoort steeds vaker met zijn originele producties. Ook in december komen er weer verschillende Netflix Originals uit. De streamingdienst heeft een zestal nieuwe trailers geïntroduceerd.

Russell Brand: Re:Birth

Russell Brand is terug met een nieuwe show! Netflix scoorde de rechten en heeft de voorstelling opgenomen in Londen. Brand is nog altijd even scherp, maar dankzij zijn vaderschap zit er ook een zachter tintje aan zijn nieuwste werk. Vanaf 4 december kun je de special checken op de streamingdienst.

The Ranch seizoen 3b

Binnenkort komt het zesde deel van The Ranch uit, wat geheel verwarrend seizoen 3b heet. Dat mag de pret niet drukken, want The Ranch biedt elke keer weer ijzersterk vermaak. Het is zonde dat de serie niet meer aandacht krijgt, al heeft de overstap op serieuzere verhaallijnen tot wat lashback op het internet gezorgd. Het wordt interessant om te zien of de show ook zonder Danny Masterson vermakelijk blijft.

Fuller House seizoen 4

Waar blijft de tijd? Opeens is Fuller House alweer toe aan zijn vierde seizoen. Ook dit jaar wordt het nieuwste seizoen weer geheel toepasselijk rondom de feestdagen gelanceerd. Het wintermaandengevoel voor het hele gezin komt in de eerste volledige trailer weer meteen naar voren. Onlangs kwamen er geruchten naar buiten dat dit het laatste seizoen zou gaan worden, maar dat is sindsdien gelukkig ontkracht. Op naar 14 december!

Tidelands seizoen 1

Tidelands is de allereerste Australische Netflix Original! Daarna komt ook Pine Gap online, maar dat is technisch gezien een co-productie. Aan Tidelands dus de eer om ons te overtuigen van de kunsten van Australië. De serie gaat over het mysterie rondom de dood van een visser en een mysterieus genootschap. Dit belooft een spannende binge te worden, vanaf 14 december.

Springsteen on Broadway

Netflix blijft maar grote namen scoren, ook als het om muziek gaat. Afgelopen zomer filmde de streamingdienst de laatste show van Bruce Springsteen op Broadway. Iedereen weet dat the boss altijd een spectaculaire show aflevert, waar binnenkort iedereen van kan genieten. Springsteen pakt de intiemere setting ook aan om verhalen te vertellen, afgewisseld door de tijdloze muziek.

Selection Day seizoen 1

Selection Day is een Indiase Netflix Original. Waar je normaliter projecten dan wellicht meteen links zou laten liggen, heeft Sacred Games ons geleerd dat juist uit die hoek verrassend sterke content kan komen. Selection Day vertelt het verhaal van Radha en Manju, die zich voorbereiden op de moeilijkste dag van hun leven. Welk pad gaan de twee bewandelen? Vanaf 28 december ga je het ontdekken.

Reageer op artikel:
Netflix introduceert 6 nieuwe Netflix Originals
Sluiten