Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Gadgets 22 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Netflix is vanaf nu ook te zien op de Google Nest Hub

Je kunt Netflix overal op de wereld kijken met je mobiele telefoon. Mocht je die nu niet bij je hebben dan kun je ook kijken op de slimme schermen van Google.

We Netflixen met z’n allen steeds meer. Het aantal abonnees groeit en ook de kijktijd blijft toenemen. Dat komt natuurlijk door de coronacris, waardoor een avondje uit of naar de bioscoop minder gewoon is dan gebruikelijk. Nu wordt het kijken naar Netflix nog een stukje makkelijker door Google.

Netflix nu beschikbaar op de Google Nest

Netflix is nu namelijk ook beschikbaar op de Nest Hub-schermen van Google. Daarvoor heeft het bedrijf nu en licentie gekregen van de rode N. Eerder kon je op de Nest al kijken naar Youtube. Later voegde het ook Disney+ toe.

Om Netflix te streamen op je device moet je de Nest Hub of de Nest Hub Max hebben. Daarnaast heb je natuurlijk een Netflix-abonnement nodig. Jouw account kun je koppelen met je Google of Google Assistent. Zo kun je ook gewoon instructies toeschreeuwen zonder het scherm aan te raken. Ideaal als je een filmpje wil kijken tijdens het koken als je aardappels aan het schillen bent bijvoorbeeld.

Waarschijnlijk heb je de Nest Hub Max niet thuis. Deze is nooit in Nederland uitgebracht en kun je alleen in het buitenland kopen. Dat geldt niet voor de Nest Hub. Deze is bij verschillende winkels verkrijgbaar voor 89,95, waarmee het een goedkoop alternatief is voor een tablet. Met systeem kun je nu dus ook gewoon Netflix gebruiken.

Natuurlijk blijft de beste manier om Netflix kijken natuurlijk gewoon op je 4K-televisie. Zo heb je het beste beeld en kun je lekker onderuitgezakt op de bank jouw favoriete serie kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Netflix is vanaf nu ook te zien op de Google Nest Hub
Sluiten