Mark Hofman
Mark Hofman Tech 23 mei 2019

Jessica Jones op Netflix: komt laatste seizoen volgende maand al?

Eind vorig jaar namen we op Netflix afscheid van DareDevil, Iron Fist en Luke Cage. De populaire Marvel-series kwamen alle drie tot een einde, met als gevolg dat ook The Punisher het strijdveld verliet. Met Jessica Jones blijft er nog een serie over die nieuwe content krijgt en dat (laatste) seizoen is er misschien sneller dan je denkt. Zien we seizoen 3 volgende maand al?

Derde Jessica Jones seizoen volgende maand op Netflix?

Eerder dit jaar kondigde Marvel, na het vertrek van drie andere populaire series, aan dat ook Jessica Jones en The Punisher zouden stoppen. De series hadden begin 2019 allebei nog een seizoen tegoed, voordat de stekker ook uit deze verhalen zou worden getrokken. The Punisher is op dit moment al tot een einde gekomen, maar van Jessica Jones krijgen we nog een seizoen. En dat seizoen zou zomaar eens eerder kunnen komen dan je zou denken.

Op Twitter heeft het NX account van Netflix, dat zich vooral richt op genres, de releases van de maand juni naar buiten gebracht. In deze lijst staan niet alleen titels als Spider-Man: Into the Spider-verse en Batman Begins, maar ook het derde seizoen van Jessica Jones. Gezien het feit dat de eerste twee titels niet van Netflix zelf zijn, kunnen we niet zeggen of deze titels daadwerkelijk naar Nederland komen. Wat we wel weten is dat de planning voor Originals in Nederland vaak gelijk loopt met de planning van Amerika. Dat we hier dus het derde seizoen van Jessica Jones kunnen verwachten in juni, staat zo goed als vast.

Wanneer de serie volgende maand precies verschijnt is op dit moment nog niet bekend. In tegenstelling tot alle andere titels in de tweet, staat er geen releasedatum achter Jessica Jones. Vergeet niet dat het over een aantal dagen al juni is en Netflix zo goed als geen promotie heeft gedaan voor de serie. Iets dat normaal gesproken wel het geval was bij titels als Jessica Jones. Kans dat hij dus halverwege de maand verschijnt, is best aanwezig.

Reageer op artikel:
Jessica Jones op Netflix: komt laatste seizoen volgende maand al?
Sluiten